Sem bla zjutraj jezna kot
, saj sem naklofala cel roman, potem me je pa dol vrglo. Bom sedaj probala ponoviti vajo.
Suzanamai kam sta pa šli na pregled? moja sestra dela na streliški - psihologinja, da ne bo pomote - pri dr. kendi.
Hodiva v BarSos na Gregorčičevo. Je bilo pa vse bp

.
Vanili a sta dobila tistega razstavljenega modrega al originalno zapakiranega? Ker tisti modri ni bil za prodajo
Kinnie zdaj bi bil pa res že čas, da prideš na srečanje, saj vidiš, da meni vedno nekaj vmes pride

. Bi mogla iti danes k mojim, pa sva šle z Zojo še enkrat lulat k P. Potem v bušija, so mi vzeli nazaj v račun gugalnik, ki sva ga rabili kake 3x. Tako da naju je Maclaren prišel celih 60€. Moram rečt kapo dol šefici, že dolgo nisem doživela tako prijaznega odnosa.

Potem k Zojini prababici na juhico in kavico, po Maia v šolo, k moji zdravnici, skuhat kosilo, skopat princesko in evo konec dneva pa hop na RR

. A se še kateri tako hitro odvijajo dnevi?
No k zdravnici sem šla, ker se že par dni čudno počutim, vrtoglavica, bolečina v sklepih in mišicah, brez prave energije... Ja saj pomoje je emšo, ampak moj je paniko zagnal zaradi klopa, pa sem se šla pokazat in mi je dala kar napotnico za infekcijsko, je rekla, da če jaz pridem k njej, potem pa ni brez veze, ker sem drugače zdrava in top

. Tako da bom mogoče šla že jutri pred srečanjem, če se mi bo dalo.
Vanili

za Maclarna, join the club.
Jasna pri vas pa imate prigode

, sem se do solz narežala.
Kasija lepe slikce
Zdaj pa oddam in berem dalje