writing-img

MENI JE USPELO

clock-img

13.02.2005, 22:35

clock-img

maya1

pencil-img

325

čestitam tudi jaz!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lp
maya1

clock-img

14.02.2005, 06:29

clock-img

mozart

pencil-img

185

Cmokec,
načeloma se že nekaj časa več ne javljam v forumu, ker imam kao en odklop:zmeden:, no preberem vse. Priznam, sem odvisna od RR. Ko sem prebrala tvoje sporočilo, sem bila noro vesela:bravo::bravo::bravo:. Moja prva misel je bila: no tudi njej je uspelo. Sedaj smo na vrste me, fosilke. Mogoče pa res9nebesa?!

Cmokec resnično ti iz srca čestitam, pa uživaj v nosečnosti, saj bo zelo kmalu prišel čas, ko boš pestovala svojo lepo štručko.

mozart v pričakovanju:duda:

clock-img

14.02.2005, 07:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

iskrene čestitke:rozica::rozica::rozica:9nebesa9nebesa9nebesa

clock-img

14.02.2005, 07:54

clock-img

tia

pencil-img

969

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:rozica::rozica::rozica::rozica:

Č E S T I T K E!!!!!!!

Lepo nosečnost,čuvaj svojo :duda:.

pa pa

Tia

clock-img

14.02.2005, 08:02

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Ja CMOKEC to je noro!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

FOSILKE napadamo!!!!:bravo:9nebesa:bravo:

Čestitke, uživaj in ostani z nami!!!!:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa

clock-img

14.02.2005, 09:11

clock-img

buškica

pencil-img

982

Cmokec,
šele zdajle sem prebrala. NORO, ČESTITAM!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.
OH, KOLK SEM VESELA ZATE. o, šele zdele sem vidla da kričim.
Zdej pa lepo praznuj valentinovo. Res iz srca ti čestitam pa očku.
lp buškica

clock-img

14.02.2005, 09:45

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo:Čestitke!!! :bravo::bravo::bravo:

clock-img

14.02.2005, 09:51

clock-img

andreja69

pencil-img

78

Tudi jaz ti ČESTITAM!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.02.2005, 10:02

clock-img

petja

pencil-img

998

Cmokec,
tako se vesela zate!!! :bravo::bravo::bravo:

Kot kaže med nami ne razsaja gripa, ampak nosečnost. Te se pa z veseljem nalezem :)-:)-:)-

Lp, Petja

clock-img

14.02.2005, 10:04

clock-img

koala

pencil-img

5539

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

14.02.2005, 15:36

clock-img

bambi

pencil-img

1021

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: o Cmokec bravo....... veliko :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in lepo ter zdravo :duda: ali :duda::duda: ti želim

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Bambi

clock-img

14.02.2005, 16:50

clock-img

luna39

pencil-img

398

cmokec vesela sem zate, čudovito, pa saj ne moremo vse na en dan bit noseče, kaj :bravo::bravo::bravo::bravo::angel::angel::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:9nebesa9nebesa9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem