intruder,
za nov avatar,jaz ga imam tudi!
Tale tvoj veliko bolje izgleda od prejšnjega,res imaš lepega sinka in treba ga je pokazat.Vsi mi pravijo da je Klemen podoben meni,le tale malo štrleča ušeska ima po moje po dediju-mojemu očku.Se je pa Klemen zelo spremenil od rojstva,prej je bil celi ati,zdaj pa niti ni njegova senca.Je imel ati vsaj priložnost videti,da je to res njegov sinko.
Za lepljenje slikic pa si že profesionalka,res se Vid lep na njih,samo ko pomislim,kaj vse sem jaz počela,da je šel korenček iz oblačil...mi je kar
. Mislim,ko vidim Vidov slinček...
S čim spravljate to korenje dol iz oblačil???
katee,tudi tebi...jaz resno mislim,da mi je Klemen podoben,sem kar vesela!!
Klemen je pa kar spančkal zraven flaške ko je jedel večerjo,sem ga morala kar naprej dramiti.Danes sva bila v mestu,bila je vročina za pop...it,Klemen je zelo malo spal in je ob pol 8h mrknil.Se mi kar smili,pa še vroče mu je kot
in odejo kar naprej brca iz sebe,sem ga pustila kar odkritega,ker je ves vroč.Pa samo s tanko odejico sem ga pokrila,pa je ne prenese.
Pri nas se je zvečer vlilo,zdaj pa nič več,glavno da je moje jožice zunaj na gredi zalilo.
sunny,jaz sploh ne kontroliram,koliko Klemen poje,pa je tako najbolje,ker se nič ne sekiram.Nikoli ne vem,koliko poje,ker je itak za moje pojme malce premočen (da ne bom rekla predebel).Res pa zelo veliko pije in po vsakem obroku dobi malo sadne kašice,ki jo obožuje.
Sodni dan se je pripravljal tudi pri nas in se je res vlilo...in paše.
mml,jaz tudi ne maram zelenih pampersk,ampak te nove Active baby z raztegljivimi trakovi pa so kar vredu,so enake kot Baby dry iz Mullerja.(sem ugotovila).Za tvojo evidenco-jaz ne dojim že lep čas.Mislim pa,da je takih res malo.
Suzana,Klemen je res kar rjav moram reči,je bolj rjavokožec po mami,tudi mene takoj prime,njega pa očitno tudi.Pa se vidi da sva veliko zunaj.Od jutra do sutra
.
karatina,ni problema,bova polovili današnji dan kdaj drugič.Sem pa srečala tvojo sosedo,Alja je stara "že" en teden in je mali črnuh,sem jo videla danes na najini postojanki.
Sem bila tam z bivšim sosedom,saj veš...
ursulina,Lenart je pravi sladkorček tako lepo spančka in slike sem tudi komaj kasneje videla,tiste od krsta.
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
zdaj ko sem osvojila shrani.si, si dajem mal duška
Ti kar uživaj,jaz zelo rada pogledam take posrečene slikice!
martinca,jaz sem vseeno dala vabila naredit k eni teti,ker nimam časa tega urejati,hvala ti za vse,pa sem naredila po tvojem konceptu,upam,da nisi huda,ampak res mi ne znese,ker sem zdaj še veliko v šoli,ko pa je lepo in sem doma,pa sem zunaj s Klemnom.Ti pa pridi kaj okrog,si bom vzela čas in ga zabila z vama.Tudi če se bom učila,bom odložila.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Uuuuupssss pardon, men to lepljenje slikic ne gre

,vidim da že gre,me smo tudi lepile ogromne slike,vsaj nekatere...no,jaz in klepetka že in to v naravni velikost.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
martinca se mi zdi, da si PAtrik da veliko lažje nogico v usta, ker ga je manj skupaj. Gašperja še nekoliko ovira trebušček Bo pa kmalu...
To sem tudi jaz tako razmišljala.Klemen si potem takem ne bo še dolgo spravil niti palčka na nogi v usta...

.Pa kaj,saj noge itak niso za v usta

.Klemen se kar rad carta,nima nič proti.
Zdaj pa sem pisala sigurno 1.uro...Lahko noč.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 30.5.2008 23:15:54 >