Jutro, vsem!
Včeraj je bil kar naporen dan. Ljudje enostavno ne razumejo, da otrok mora spati, drugače je siten, da pač noče biti pri drugih na rokah, pa čeprav to glasno pokaže, ljudje še kar vztrajajo, da v vozičku mora biti pripasan, sicer mi zleze ven, da zunaj mora imeti nekaj glavi, ker pač skozi redko listje sije sonček in da ima otrok svojo uro, ko hodi spat in je pač zaradi tega treba iti pravočasno domov in ne k mizi jest
No, posledica vsega tega je seveda bil še večerni prepir doma in celo spanje v različnih sobah
Zdaj sem si spraznila dušo, zdaj pa k bolj prijetnim stvarem
sunny Gašper je zjutraj od petih do sedmih buden, enostavno v tem času ne spi. Potem pa zaspi, mami pa je že preveč budna, da bi šla tudi sama nazaj spat. Pa ga imam zjutraj pri sebi v postelji, ampak nama ne uspe, da bi nazaj zaspal. Se pač vstaneva, oblečeva, nahraniva, potem pa ga dam v voziček spat. ALi grem na sprehod ali pa je kar zunaj, jaz pa delam kaj po hiši.
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Ne obremenjuj se s tem, ker je tvoj dost star, da se sam odloči ali bo šel domov ali ne. Ti pa tudi nisi zmaj, da bi mu prepovedovala.
Problem je v tem, da drugi ne vedo, da se on sam tako odloči. In tako sem še vedno jaz najslabša.
ursulina kaj pa je to 'super tehnološko napredna tehnologija za dvignit dno na sredino'. Če bom tako opisala v trgovini, me bodo verjetno čudno pogledali

Kje pa sta kupila peno?
lunca hvala za informaciji v zvezi s posteljico. Posteljico že imamo, zdaj pa razmišljamo, kako dno dvignit oziroma predvsem, kako dno zmehčat. Se pa ni zdela slaba ideja, da je še dno dvignjeno.
lusa ful lepe slikice. Se vidi, kako so se otroci lepo imeli

Luša je bila vesela, ne?
alfabeta vidva z vašim sinčkom pa sta res pogumna, da sta že bila v morju
klepetka vse najboljše