IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Vaney kako je Anžetek spančkal ponoči.Jaz razmišlam tudi o tej potezi ker Žan non stop nekaj jamra mene pa vsaka njegova sapica zbudi
Tudi mene vsak Klemnov skoraj globji dih zbudi,začuda pa nič drga ne slišim.
Triš,na moji tehtnici pa je k sreči vedno manj.Pa tudi vsakodnevno manj v želodcu..

,jaz pa tako rada papam...vse imam rada.
katee,tudi jaz se vsak dan tehtam...

in od poroda sem izgubila in shujšala že 22 kg!

Zdaj že pašem v vse moje obleke.Pa tudi trebušček se mi je že zmanjšal imam pa občutek,da kar čez noč.
Jaz hodim zelo pozno spat,okoli pol 12h ali 12h ponoči,ampak mi to spanje manka samo zjutraj,ko vstaneva s Klemnom,čez dan pa je potem vedno ok. Zdaj je Klemenček v igralnem centru in mamica piše na RR,potem še nekaj malega skuham,kosilo imam že gotovo,samo še prilogo in bo.
Bila sem z našo botrico v Europarku v Okaidiju in sva kupili oblačila za krst.
limma,

za prespano noč.Kako je to fajn,ne?Jaz mislim,da ni treba nič komplicirati s tem rižekom,daj ji ga ko ti misliš,da je prav.
Naš Klemen bo spal v prenosni posteljici ali pa malo še pri naju v postelji.Ko smo bili zdaj 2 dni na morju,nisva vlačila te postelje zraven in je spal kar pri naju,ko pa gremo za dalj časa,pa gre posteljica zraven.
mml,ti pa res zadnje čase nimaš sreče...
Triš drugič-spet lepe slike,vedno ti lepo uspejo,ali pa imaš ti tako dober fotoaparat.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.6.2008 14:31:41 >