IZVIRNO SPOROČILO: martinca
kak toti RR nkaj nagaja. me ven vržese spet vpišem mi noče onega za post gor odpret, me spet ven vrže. pa kr neki. upam, da bo kmalu boljše.
To je pa res. Se mi zdi, da tudi meni non stop ta RR nagaja, pa me kar sam odjavi in to vmes,ko pišem in taka jajca.In še dobro,da mi je prišlo v kri, da si post vedno shranim,ker mi je že tudi nekajkrat napisalo,...Ne vem,kaj je s tem zadnje čase,me kar jezi.
Intruder,ja Vid ima res lepe očke, me spominja na mojega Klemna,ko ima tudi tako velike in vedno gleda kot sovica.
Triš sem te hotela citirat,pa spet ne gre.
Hvala za lepe besede meni,možiček pa mislim,da kar ve da imam mehko srce in dušo,kar je pa res...Sploh pa odkar je Klemen z mano,pa sem postala grozno hitro prizadeta in me veliko stvari močno gane, da sem kar malo jezna nase,ke v resnici potem trpim.
Žan mi je pa res segel v srce s tem svojim nasmeškom in ko mu je sreča kar sijala iz očk,pa sem se spomnila kako si napisala,da je lažal v travi...sem si ga živo predstavljala...
Ali imaš tudi ta program Picasa v španskem jeziku??Jaz vem da gredo dela t kolaži in sem 1x tudi probala,a ne razumem prav dosti in pač po sreči in podobnosti naših in španskih besed.Pa mi včasih kar uspe.Daj pokaži en tak kolaž, da vidim,če meni uspeva isto.