writing-img

RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del

clock-img

05.06.2008, 12:22

clock-img

majra

pencil-img

1499

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

takole pa zgledajo najini prstani, samo da so moji briljanteki en pod drugim, ne pa tako stopničasto. drugače pa čisto isti.
user posted image  

ful, fuuul lepi prstani

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Kaj boste kuhale?

Je malo zahladilo, tako da bo na meniju pasulj

clock-img

05.06.2008, 12:26

clock-img

mml

pencil-img

4156

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Kaj boste kuhale?

Nič user posted image , grem s čmrloma na klepet in kavo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

05.06.2008, 12:26

clock-img

martinca

pencil-img

1358

katee, nimam pojma kaj tašča kuha. ji rajši ne hodim nasproti, ker te takoj ponuca če te zagleda.user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 12:36

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

takole pa zgledajo najini prstani, samo da so moji briljanteki en pod drugim, ne pa tako stopničasto. drugače pa čisto isti.
user posted image

pa kakšen komentar je dobrodošel, lahko tudi kritika user posted image

Krasni so.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 12:48

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

user posted image

pa kakšen komentar je dobrodošel, lahko tudi kritika user posted image

VAV čudoviti souser posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

05.06.2008, 12:53

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

skuhala sem ajmoht-pa ker nekatere ne veste kaj je to sledi razlaga!user posted image
Juha z zelenjavo in mesom

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

05.06.2008, 13:16

clock-img

martinca

pencil-img

1358

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

skuhala sem ajmoht-pa ker nekatere ne veste kaj je to sledi razlaga!user posted image
Juha z zelenjavo in mesom

po naše pa rečemo temu ajmohc v prevodu pa juha z zdrobovimi žličniki in piščančjim mesom.
no dodro da pri nas tega tašča ne zna kuhat, ker jaz niam tega preveč rada. no saj če je že na mizi te jem.user posted image če bi bila poleg še špinača pa še rajši to juho pojem.user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:25

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

Takole se pa Vid pripravlja na Evropsko prvenstvo v fuzbalu user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:30

clock-img

nana35

pencil-img

2383

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,kakšen pa je naslov od tega programa v slovenščini?Mi ga napišeš prosim!

Evo Nanicauser posted image Picasa2

A samo to?Bom potem poskusila.

Lusa,javi glede granul za zobke in če bo ok bomkar tebe prosila.Lahko?

intruder,tudi Klemen že skoz gleda tako na široko,da vsi opazijo njegove očke in komentirajo,kako lepe ima.

martinca prstani pa so res lepi,so mi všeč,jaz bi se zdaj tudi poročilauser posted image ,samo zaradi prstanov.user posted image In me imamo privilegije, da jih vidimo prej kot domačiuser posted image .

katee, nimam pojma kaj tašča kuha. ji rajši ne hodim nasproti, ker te takoj ponuca če te zagleda.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

intruder si dobila mail od mene,kako se pa me ženske pripravljamo na svetovno prvenstvo v fuzbalu??

Glede na to,kak fen ja postal moj dragi, odkar Luka igra nogomet,bom tudi jaz morala popihat prah iz vibratorja...user posted image user posted image

:))

clock-img

05.06.2008, 13:30

clock-img

martinca

pencil-img

1358

intruder, koliko je velik Vid. meni se tako velik zdi. pa ne samo na tej sliki ampak na vseh.
pa vidi se tudi kako ima prste oslinjene se vidi da si non stop verjetno rokice v usta tišči.user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:33

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

user posted image

še ena user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:36

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

intruder, koliko je velik Vid. meni se tako velik zdi. pa ne samo na tej sliki ampak na vseh.
pa vidi se tudi kako ima prste oslinjene se vidi da si non stop verjetno rokice v usta tišči.user posted image

pa vsi pravijo kako je velik user posted image ..66cm pri 4 mesecih... Ne vem je bolj taki enakomerno porazdeljen pa zgleda bolj dolgi user posted image ...Kolko pa je Patrik velik?

ja rokice ima pa non stop v ustih, duda ni nič vredna, so najbolj dobre rokice na svetu user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:38

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

nana sem dobila mail ja user posted image  in sem se prav fajn nasmejala. Jaz sem se vdala v usodo in začela zraven navijat in je prav fajn..pivo, kokice, čipsi in dobra volja, se imamo vedno fajn...tako da se bo lsetos vibrator kr naprej prašil user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:41

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Triš,jaz ne najdem Picase2 v slovenščini,v vseh drugij jezikih pa je.

clock-img

05.06.2008, 13:43

clock-img

nana35

pencil-img

2383

intruder,zdaj pa nehaj,že spet imaš nov avatar!

clock-img

05.06.2008, 13:44

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

intruder,zdaj pa nehaj,že spet imaš nov avatar!

če se ne moram odločit, ko tak popači sliko, ko jo pomanjšam...sej zdaj bom nehala no, če že češ user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:46

clock-img

katarinas

pencil-img

891

V google.si vpiši Picasa2, označi vse v slovenščini in ga dobiš!

clock-img

05.06.2008, 13:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.06.2008, 13:47

clock-img

katarinas

pencil-img

891

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

V google.si vpiši Picasa2, označi vse v slovenščini in ga dobiš!

Išči po straneh po Sloveniji!

clock-img

05.06.2008, 13:48

clock-img

katarinas

pencil-img

891

user posted image  

user posted image Kako so lepi, čisto po mojem okusu...posodiš?user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:49

clock-img

martinca

pencil-img

1358

Patrik je 65 cm velik. saj ko ima kratke hlače tudi zgleda taki "dolgin", samo Vid se mi pa res izredno velik zdi.

nana, o kaki Picasi2 se vedve s triš to pogovarjat? za kaj se to uporablja?

clock-img

05.06.2008, 13:51

clock-img

martinca

pencil-img

1358

Lara vse najboljše za 5.mesec!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 13:51

clock-img

limma

pencil-img

1098

Neži spi že drugo rundo, jaz se ji bom pa pridružila, ker nisem "čisto prava". user posted image  je zvečer pozabil odprt balkon v kuhinji, jaz sem v otroški sobi odprla okno, spalnica je pa vmes in smo celo noč spali na mega prepihuuser posted image  Meni se je zdelo, da blaaazno piha, ampak tudi, ko sem šla na stranišče - na pol komauser posted image  - nisem nič nenavadnega opazila... Neža jo je zgleda dobro odnesla (HB user posted image ), user posted image  tudi, po meni pa je najbolj pihalo in imam zamašen nos, grlo me boli in križ, ker sem bila očitno odkrita.. no, dovolj jamranja, preživela bom user posted image

TRIŠ - lepa fotka s češnjami, se mi jih je kar zaluštalo...

mala pikica - user posted image  potem pa jaz jamram... upam, da bo kmalu boljše user posted image

ursalara - hvala za granule, zelo si prijaznauser posted image  Jaz sem kar v lekarno Arnika poklicala in so mi jih danes že dostavili in sicer Chamodent. Hvala še enkrat!

katee - jaz bom kuhala zelenjavno rižoto in solato, pa eno korenčkovo juhico bom skuhala, ker je takoj.. pa borovničke sem še našla v zamrzovalniku in ji bova s sladoledom uničila user posted image  Samo tega ti najbrž zdaj ne smešuser posted image

martinca - krasna prstana user posted image , sem si prav takšna predstavljala, ko si ju zadnjič opisala...

< Sporočilo je popravil limma -- 5.6.2008 13:52:18 >

clock-img

05.06.2008, 13:52

clock-img

martinca

pencil-img

1358

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

user posted image  

user posted image Kako so lepi, čisto po mojem okusu...posodiš?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne ne

clock-img

05.06.2008, 14:00

clock-img

katarinas

pencil-img

891

Ali pa še boljše, vtipkaj  www.picasa.com. Na desni strani klikni za prenos picase in to je to!!

Picasa je program za urejanje fotografij.

Lara se zahvaljuje za user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem