klepetka,nisem kaj dosti odnesla iz knjig,še je prostor v možgančkih in samo čakajo...sem pa gleala BB,saj sem en post pred tabo včeraj napisala,da sem tudi jaz malo
Sta se mi Naske in Sandi res zasmilila...
katee,upam,da sta dobro poštimala s tvojim dragim...
lutiropan,Kaja je lepa punčka,naš Klemen pa je tudi najbolj srečen,ko je nagec.
kaja,vse najboljše!!
mml,mi hodimo na morje samo v Sloveniji,pa četudi je malo,za naših par riti je vedno dovolj prostora.Ne hodimo pa iz principa,pa saj je doma tudi lepo morje,kajne?Smo hodili včasih ja,zdaj pa nič več in nimamo namena in ravno iz tega razloga,ker nas imajo zelo grdo,čeprav jim prinesemo veliko denarja,pa še kakšen drug razlog bi se našel...
ursalara,jaz imam tudi stolček od Lemija,mi je prav fajn,ker se ravno tako naslonjalo da nazaj in naprej in ima vse enake funkcije,kot kateri drugi ki je pregrešno drag.Sem istega mnenja,res je mogoče kateri lepši za videt,ampak ta je čisto dober za našega miškota,je prav srečen v njem.Jaz sem ga pa kupila v Intersparu,tudi v akciji,ko so jo imeli in plačala nekje toliko kot ti.
Bravo tvoja mami,

.
vaney,saj te nič ne obsojam,ti samo kadi,če ti paše, meni je tudi pasalo pa sem kadila.Zdaj pa je s tem definitivno konec.
golobček,Nina je pa že prava punca na tej sliki,ona pa ne pase kozic ampak kravice

.
mala pikica,tudi jaz upam,da ni revma in da je samo voda v kolenu,v kolikor to tudi ni zelo slabo

.