alfabeta, jaz sem vse prav razumela, kar si napisala in lepo se mi zdi od tebe, da si povedala, kar veš, sploh, ker je Anže res v izpuščajih in bi jaz najbrž mislila, da se mu je razširilo, ne pa da je "morebitna" reakcija na kakšno sadje. Ker pa ni bilo nobene reakcije, toliko boljše
Tako da, jaz sem vesela vsake informacije in nasveta, če ga bom pa upoštevala, je pa itak moja oz. od vsake posameznice stvar. Meni so prišle tvoje inf. prav in jaz se nič ne jezim, ker se nimam za kaj
lahko sem kvečjemu vesela.
duda; jaz je ne mečem sebi v usta, ker imamo mi v ustih čisto preveč svinjarije, da bi jo še Anžetu nosila v usta. Če je fajn umazana, jo sperem pod vodo ali obrišem kam, ližem je pa ne.
žlice; meni osebno je to, da bi žlico, ki jo dajem Anžetu v usta, najprej jaz poliznila ali "ne vem, kaj naredila z njo" enostavno
Videla sem veliko mamic, ki to delajo, jaz pa ne, iz istega razloga kot ne ližem dude, preveč bakterij. Moje hrane tudi ne dajejo v usta prej drugi niti je jaz ne jem za drugimi.
sunny, ja, to je ta stolček, a ni lep
(pa drag tudi
, sicer je pa brevi slex še dražji - sem bila prav jezna včeraj, ker se mi zdi naravnost nesramno, da je "kup plastike", ki ga otrok "mora" imet, tako drag, skoraj ni stolčka pod 100€
)
triš, jaz bom Anžeta kar k tebi pripeljala, ko se mi bo zaluštalo lepega stolčka
aja, pa
za novega družinskega člana, čeprav meni je bolj
všeč, pa zajček mi je
jaz sem tudi imela belega zajčka, mi ga je najboljša kolegica kupila za rojstni dan, pa smo ga iz bloka preselili na podeželje k moji tašči, tam so namreč imeli več zajčkov, pa se je enkrat po nesreči kletka odprla, njihov pes je bil pa vesten, pa je vse zajčke pospravil
aja, ta teden lahko prideš v ponedeljek, torek ali sredo, potem pa Grega dela ponoči in bo v četrtek in petek dopoldne spal.
Pa še moje opravičilo: se opravičujem, če sem sprožila kakšen nesporazum zaradi teh kašic. Še vedno sem zagovornik tega, da se na forumu lahko pove svoje mnenje, pa čeprav so si včasih nasprotujoča. Tako da, punce, bodimo sproščene in rade se imejmo še naprej