triš in klepetka,jutri začnem umivanje s šamponom.
Imam šamponov da se ven ne vidim,da jim rok ne poteče
,ker smo vsi mislili,kaki lasko bo naš Klemen, potem pa prikuka ven naš pleško.
sunny,seveda je otroško življenje najpomembnejše tudi zame, a vseeno mislim,da dostikrat plačamo tudi znamko,kot pri oblačilih.Ne bom kupovala nekega **** sedeža,bo že kak boljši,predvsem pa varen za mojega pikija.
Ja glede računalnika in kolažev pa vsega...nisem mojstrica,ampak bom šele postala.
Se učim ...
limma,uživajte na morju,pa lepo vreme vam želim.
intruder,vse se kar naenkrat spremeni,čez noč postane otroček drugačen.Še včeraj je npr.spal do 3h ali 4h,potem pa kar naenkrat čez noč sprememba...Ful so nepredvidljivi,ne moreš jih prečitat.So polni presenečenj in Vid je,kot vidim tudi začel presenečati.Boste mogli vsi skupaj zunaj spat ponoči,da se boste naspali,ko Vid najraje spančka zunaj.Seveda prej pokličem,preden pridem,ker te je treba včasih 3x klicati...
Klemna jaz tudi kar polijem po glavici,ker so punce pisale,da je to ok.
Kmalu bom začela tudi jaz hoditi z njim v tuš,kot na morju,banico pa bom dala prijateljici,ki je ravno rodila.Moj Klemen je že skoraj prevelik za njo,imam pa še eno,ki je večja in mogoče bom kdaj uporabljala to spodaj v bani od babice in dedija.
sani,se že psihično pripravljam na jutrišnji finale BB
in to resno!Klemen gre na kopanje ob 19h in potem ob 19.30 do 20h poje,nato gre v pančkovo deželo med prvimi reklamami med BB.Moj favorit je tudi Naske,mislim,pa da bo tudi zmagovalec,pa da vidimo,katera se ne moti.Čeprav vem kdo bo zmagovalec,pa vseeno komaj čakam,da dobi teh 92.000 evrov!Jaz bi tudi malo...
Nogomet??? Kaj je to???
V granulah imaš navodilo po moje s slikami,kako grejo te bunkuce ven.V avstrijskih je narisano za nepismene
So pa v avstrijskih granulah hrvaška navodila.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sej sploh ne morem imeti rekreacije še
so mi prepovedali...
Joj kak fino,ko bi še meni in bi to novičko veličastno predala mojemu...

jaz vesela on pa

.
ursalara,zelo lepa in izvirna vabila,moja so tudi lepa,samo se mi ne da zdaj slikat pa gor dajat,mogoče drugič,se grem še učit potem.
mml,
za cepljenje malega Matica!
vaney,če me vemo kaj je adaptirano mleko potem pa bi lahko tudi zdravnica,
kajne.Ti pa takoj na dieto!!!Si lepo sišala kaj ti je rekla.
Sem istega mnenja,da je za otročke vse tako drago in sploh kakšne posebne zadevščine,ki niso običajne,res služijo na račun otrok,kar pa ni prav.To je tazadnje,raje bi nam pokasirali,če se da,ne pa za malčke,ko bolj potrebujejo.Sem razočarana nad tem.
titi(ali lili kaj je zdaj prav??meni je bolj titi
),jaz dajem kašice in ene in druge.Mojemu Klemnu zelooo dišijo,tako da ni težav.Dam mu dvakrat na dan in vedno bolj se brani stekleničke odkar je spoznal žličko.Zjutraj flaška še gre,čez dan pa težko,težko...ali pa zelo malo poje.
Pošiljam...grem na drugo stran.