IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny,seveda je otroško življenje najpomembnejše tudi zame, a vseeno mislim,da dostikrat plačamo tudi znamko,kot pri oblačilih.Ne bom kupovala nekega **** sedeža,bo že kak boljši,predvsem pa varen za mojega pikija
Vsaka "normalna" mama gleda najprej na varnost in je zame to čisto razumljivo. HB, da ti ni vseeno za tvojega pikija.
Pri sedežih je treba res diplomirat. Najprej se je treba odločit ali bo 9-18kg ali 9-36kg. Ko se to uspeš odločit jih je pa spet eno malo morje. Če se pa že odločiš katerega boš, te pa na rit vrže, ko vidiš ceno.
Jaz sem včeraj v živo videla Bébé Confort in mi je všeč. Deluje zelo udobno. Do jeseni imam še čas, da se dokončno odločim.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sej sploh ne morem imeti rekreacije še
so mi prepovedali...
Joj kak fino,ko bi še meni in bi to novičko veličastno predala mojemu...
jaz vesela on pa
.
nana si pa žleht.
Kar se tiče BB jaz tudi mislim, da bo zmagal Sandi. Jaz nisem veliko spremljala, svojega favorita tudi nimam, tako da meni je vseeno.
Suzana jaz merim koliko je Neja pojedla, ko imam hrano narejeno. Torej 180ml vode + mleko = 200ml. Če ne poje vsega itak ne vem koliko je od tega vode. Se mi zdi tako veliko lažje.
Klemen je vse kosmiče,ne je pa vseh kašic v stekleničkah,sploh ne mara zelenjavnih,razen če so mešane s sadjem.
Pri nas grejo pa zelenjavne skoraj bolje kot sadne. Ni kaj, Neja ve kaj je najbolje zanjo.
Se je pa kljub mojemu občutku, da premalo je, prav lepo poredila, ker jo kar težje dvignem iz posteljice. Se bova res morali it k Alfabeti zvagat, ker bova imeli naslednji pregled pri P šele čez 2-3 tedne.
Golobček upam, da si dobro zapravljala v A. Mi bomo šli, če le ne bo prevroče, 25.6. kar vsi skupaj.
Jaz ga bom tudi kar naročila.
Podgurci držijo skupaj.