IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
nana sem že probala
, da bi mogoče kaj dosegla, pa je vedno služba izgovor in mu nikakor ne morem dopovedat, da služba ni problem. Bolj me moti, da potem visi še pri mami. Od kar smo trije nismo bili še nikjer skupaj. Saj vse razume in obljubi, da bo drugače, samo ni povedal kdaj. Nejo včasih vzame sam na sprehod, ampak ima skoraj vedno nekaj za bregom. Počasi se bom sploh nehala obremenjevat s tem in bova pač živela vsak zase.
Mogoče boš pa res morala naredit odločilni korak,pa naj se sam odloči,kaj je pomembneje,vedve,mama ali služba.Res je težko najti neko srednjo pot,če je zmeraj izgovor posredi,ampak zaenkrat je mama tukaj nepotreben faktor, ampak zanj očitno ni.
Težko je,če imaš človeka rad,a bolje morda zaradi vaju z Nejo,da sta zase in potem naj premisli,kaj je najvažnejše.Ne vem,težek je tak korak, mogoče mu ga samo predlagaš in boš videla,kako bo reagiral,saj ne da bi ti mislila resno,naj on tako misli...
aurora,moj v službi dobi en del regresa zdaj enega pa decembra

.No saj je fino,je pač za božič in novo leto,saj ga ne dobijo malo ampak koliko jaz vem je regres namenjen za dopust.
suzana,naj ti uvajanje GH ne postane problem,vzami to kot pozitivno stvar,da bosta jedla lahko počasi veliko več stvari,kot do zdaj,bosta lažje kam šla,vzela s seboj....Meni je boljše zdaj ko lahko Klemen je več stvari,gledam samo da dobi dovolj mleka na dan in to je to.Glede drugih stvari pač malo gledam kaj mu dam in kaj ne,pa saj povsod vse piše,če kašice kupuješ,tako da pač kupiš takšne,ki jih lahko je.In super da ti Anže spi vso noč.Kaj je to Aventov trojček?
martinca,zdaj bodo pa punce res mislile,da je Beni,jaz sem si pa to izmislila,ker pač ni Fliper...
intruder,mislim da Aptamila za lahko noč ni,ne vem pa kaj je v tem Milumilu?Ali samo mleko ali kakšna kašica.Treba je martinco vprašat.Mislim,pa da bi mu lahko dala.