IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
zdaj sem pa razočarana nad Aventovo posodico za doziranje mleka v prahu, pokrovček skozi katerega vsuješ mleko v stekleničko je čisto obriban in plastika je tako načeta, da bi lahko kakšni koščki zraven v mleko padli...ima še katera tako uničeno to posodico?
Jaz bom kr na Aventa zagnjavla, ker to pa je res mimo, saj je za dojenčke ta zadeva
Nisem opazila,imam pa še jaz eno posodico od Nuby,je pa bila za pol cenejša od Aventove.Bom pogledala kasneje.
Pa dobro jutro mimogrede!Me je Klemen zbudil,se najedel,jaz pa sem šla pripravit hrano za njega za do dveh,ker bom tako dolgo v šoli.Frajer pa zdaj še dalje spi,pa sem si rekla,grem pogledat malo na RR,pa kakšen spis napisat

.
mala pikica,pa saj je ime res hecno,ker smo se ga že malo odvadili

. Kruh s pašteto je pa res malo preveč pri 7.mesecih,saj se bo še naužival take hrane,še iz ušes mu bo lezla...ubogi mali Srečko.

S hiško pa kar pohiti,ker jaz sem že nestrpna...
sani,jaz imam tudi še eno bano,ki je večja,moram jo probat.Drugače bo pa Beni kar prav prišel še lep čas.Je pa res poceni,tako da bi popust bil že smešen...
Knjiga Koščene mrhe pa zveni res bolj na komedijo

.Mogoče pa še bo prav prišla...
klepetka,upam,da so vsaj tablete prijele,če že do zdravnika nisi prišla.
Suzana saj smo te videle na sliki,da res zgledaš kot da si stara 20 let.Kaj pa jaz ko zgledam 26?

Fino ne?
Ta super mašina ki stane 130€ mi je super všeč,ampak 130€ pa je kar nekaj,glede na to da grelec itak imam.No,bi imela,pa saj bo zdaj krst,pa si ga bomo mogoče privoščili

pač po 151€,kaj hočemo.
Grem,da me moj ne dobi na RR.Si bo mislil,da sem čisto zasvojena,pa sploh ni res.Tipkam pa tako tiho,da sem še sama gledala,če sploh kaj pišem...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 19.6.2008 5:38:56 >