Midva z Gašperjem sva že bila pri P. Danes ponoči se je tako praskal, da je bil zjutraj bodi na notranji strani ves umazan od krvi
Zaenkrat sva dobila kapljice proti srbenju in napotnico za alergološko amb, da ugotovijo, če je alergičen na kravje mleko. Kaj druga skoraj ne more biti, ker mu dajem samo adaptirano mleko. Bomo videli...
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Hvala, za link. Edino nisem uspela ujeti kje ste prebrale drastično ceno? Sem gledala cenik ampak....
alfabeta, sem se ravno smejala, sem ugotovila, da se je mml malo zatipkala, ko mi je sporočila ceno, je napisala 4900 €, zato pa niti nisem upala kaj veliko komnetirat

Tako da cene v resnici niso tako hude, na srečo. Si bomo verjetno drugo leto privoščili, letos ne bi mogli vsega izkoristit, kar ponujajo otročkom
nana jaz sicer ne vem, kako je pri nas navada, ne bom pa niti dovolila, da bi botrca vse to kupovala, ker res nimajo veliko denarja. Za oblečt mu bom vsekakor jaz kupila, svečo pa ji bom dovolila, da jo kupi
Sem danes hotela kupiti to
riževo kašico, pa sem jo v treh trgovinah iskala, pa je ni bilo nikjer. Mullerja pa spet ni pri nas

V Intersparu pa mi je rekla, da so pač bili prazniki in nimajo robe
lunca kje ste kupili Fredov obroč? Mi ga tudi rabimo za Gašperja.
ursulina če bo prehladno za kratke rokave, pa še imej za vsak slučaj kakšno jopico zraven.
Toliko zaenkrat... Grem še malo na vrt, če mi bo seveda Gašper dovolil