IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB
In ostale mamice- katera krema je priljubljena pri vas?
Jaz sem kupila kremico SPF 30 od Dr. Hauschka v Sanolaborju. Čisto natur brez vseh dodatkov. Se pa kar težko razmaže, tako da si bom najbrž omislila še eno od Mustele.
IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny mogoče si bo pa tvoj še premislil ali pa boste šli uživat kam drugam
Ma, saj na koncu sploh ni problem cena, ampak se njemu glih ne da. Še celo večnost bom poslušala kako je bil zdaj štiri dni z nama.

Mater mu je bilo hudo.
vaney tvoj ima pa oreng mere, če so prave. Bi pa lahko bil tako dolg, ker sta oba kar velika. Je pa na koncu čisto vseeno, važno da je pob zdrav.
Naša se tudi že
dviguje. Jo daš na kavč ona pa glavo gor tišči, kot da dela trebušnjake. Če jo primeš za rokice in ji zelo malo pomagaš se pa kar usede. Zaradi hrbteničke ji to še ne dovolimo, mogoče enkrat na dan, da se zadovolji, potem pa da mir. Glavico pa že sama drži.
TRIŠ na sliki se Maticu vidi, da je bil čisto navdušen nad darilom.

mami in oči, da sta dobila super idejo.
Glede
kakanja sem jaz tudi imela parkrat kakšno presenečenje, ampak vedno na previjalni. Sem se pa zdaj že tako zverzirala, da me ne more več presenetit. Ko se pokaka še malo počakam predno jo grem previjat in ni nobenih presenečenj več.

bi jo najraje previl že pri prvem prdecu.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.,ko daš riževo ali kako drugo kašico na flaško mora biti večja duda,ker drugače me bosta nič jedli z Nejo
Mi ne spravimo kosmičev skozi.Jaz sem kupila za aventovo flaško cuclje z podolgovato luknjico,samo skozi tako luknjico gre kašica.
Mi imamo bolj gosto mleko in imamo Aventovo dudiko št. 3. Sem pa tudi to z podolgovato dudiko nabavla in smo jedle že z obema.
Lara upam, da pikica ni preveč bolela.
Bom kar poslala in grem pisat drugi del.