OJ
moram še sem malo pokukat.Imam še celih 15 min časa ,ker moram pol po Marušo k mažoretam.O b 16 pa dobim obisk ;pride prijateljica .Pa dopoldne je bila sestrična s 3 otroci.Tako da dolgčas nam nikakor ni.
najprej pa sunny m. vse naj naj za tvoj praznik.Želim ti sreče ,predvsem pa zdravja
limma,super da je Neža vredu
in da se ni razvilo kaj hujšega.In vse naj naj tvojemu
za rojstni dan.Amap kk tvoji tašči se pa splača priti ..sirova plošča ,saher torta pa to
mala pikica ,krasno ti pristoji nova frizura.Pa tud ti si verjetno zadovoljna ,k oje mal ooz.precej spremembe ,kajne .Držim pesti za Gašperjevo kožo,da ga ne bo preveč srbelo
triš ,samo si pa res kar precej zalutala ,ko si šla na junijčice
.Ampak važno ,da smo se najdle ,kajne.Amap kdaj m ipovej ,kdo gre pri tebi h obhajilu?!Matic je že mal ovelik oz.malo star
,Lana je pa še majhna.Ali imaš še katerega vmes,pa da sem kaj spregledala?
ampak sem se pa nasmejala Lanini skrbi ,da ne bi bil Žan slučajno lačen
nana, joj to sem pa čist pozabila ,da sva skoraj skupaj rodile in da si bla takrat ravno v P ,k o so mene predvajali po tv.Opravičeno ti je , ker te ni bilo doma
.
Lana se tudi vedno zbudi dobre volje,z nasmehom in čebljanjem
san i, Manji želim ,da se čimprej reši tega zoprnega prehlada.
In res si spregledala napisano geslo
.No,geslo je klepetka.
Sem pa
danes pokazala slike ,katere sem dala v album ,.pa je tudi on takoj pokomentiral izraz na mojem obrazu na prvi in zadnji sliki
.Verjetno me je mogla svakinja ,k ije slikala ujeti spet pri čvekanju.Ko pa ne znam biti tiho
.
Joj,ura me preganja ,moram it po Marušo.
SE oglasim še kaj zvečer.
Lepo bodite