pa sem ga zafrknila ta RR
,mi je zbrisalo,pa sem prej prekopirala,pa ni šlo odgovorit,se okence za odgovor ni odprlo in sem se odjavila in ponovno prijavila,pa je šlo...in lepo skopiram nazaj in glej,glej...
In gremo naprej...
sunny m.,jaz mislim da je "jozes "-jezus
.Mi pa rečemo tukaj jozos.
triš,nimaš samo ti problemov s tem,da ti tvoj govori,da si skoz gor na RR,jaz jih imam tudi,sem se že parkrat fajn razp...in je potem kaka dva do tri tedne dobro,potem pa spet.Pa ga sploh ne upoštevam,sicer pa tudi jaz raje hitro ugasnem,ko ga zaslišim,da prihaja,se tako izognem marsičemu.Čeprav mislim,da jaz nosim hlače pri nas...
Sem jaz tudi rada z vami!!
In ga sploh ne šmirglam.
limma,jaz tudi upam na dolg spanec ,moj in Klemnov
.Ja,meni je moj Klemen čudovit,kot vsaki mamici njegov sonček,kajne?Jaz ga obožujem,zame je nekaj najlepšega kar se je zgodilo v mojem življenju.
Tebi pa želim,da bi tudi Neža začela kmalu pridno spančkat.Ali jo še dojiš?
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
No da vam povem, kaj sem odkrila na Lukovi glavi. Luka je drugače bolj pleško oz. ima lase dolge kakšnega 1/2 cm. No zadaj ima pa en las, ki je dolg vsaj 6 cm.
Sem včeraj tipala in mislila, da ima en moj las vmes. Še dobro, da nisem preveč potegnila.
Zdaj pa bosta morala že skoraj k frizerju

.
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
včasih kar ne morem verjet, da se z njo boljše razumem kot z njenim sinom
vaney,meni se včasih tudi tako zdi.
lusa,potem sem tudi jaz šla v Europark,pa sem si mislila,da niste šli v mesto zaradi gužve čez Titov most,ko je bil ples maturantov,kajti jaz sem šla preko mosta,ker sem imela avto v Europarku in je bilo tako najbližje,ampak mi je bilo že takoj žal...Nisem jezna,kje pa,sem si pač mislila,da je že kaj prišlo vmes.Sem imela družbo,sem srečala enega kolega z otročkom in Klemen je bil z mano,pa smo šli na kavico.
martinca,moje sožalje za smrt tvoje stare mame,če se ne motim,potem vem,da si bila zelo navezana nanjo.
katee,ne vem kako naj ti pomagam,samo lepe pozdrave in čim prejšnjo ozdravitev ti želim
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Mater, je danes sladek kot med. Presneti moški
.
In potem mu ti čudežno spet vse odpustiš,kot vsakič kajne?
ursalara,lepo da si uredila seznam namesto male pikice!