TRIŠ važno, da je
lep. To bi pa lahko že vedela, da me rabimo en kup izbire, pa še vedno je vprašanje, če se bo kaj našlo.
Klemen
za 200 ml. Tako se dela.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
martinca a to daš dve merici namesto dveh meric mleka? Jaz bom Neji tudi že začela dodajat kosmiče.
Ti kar jaz odgovorim,če lahko namesto martince:ne daš kosmičev namesto mleka ampak zraven mleka,tega daš toliko kot prej plus dve merici oz.na začetku manj pa potem več.
Se moram oreng pozanimat, da ne bom kakšno butasto naredila. Jaz ji zdaj naredim 180ml vode + 6 meric mleka. Če prav razumem v to dodam še dve merici kosmičev? Bom celo znanost naredila.
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Sunny jaz bi šla na tvojem mestu raje na Karibe kot v Graz.
Saj bi jaz tudi šla, pa če ne potegne.

Bo Graz kar dobra nadomestna lokacija,

bo pa ves vesel, samo da ne bo rabil zraven, še kartico nam bo dal. Ko omenim Graz, se mu kar zmegli pred očmi. Se mi zdi, da bi vse drugo raje počel, samo v Ikeo se mu ne gre. Jaz pa komaj čakam, da jo pri nas postavijo, baje 2010.
klaja lepo, da razmišljata o še enem

.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny sprašuješ glede lupinice; tudi mene zanima koliko časa so otroci notri in kdaj grejo v avtosedež
katarinas za avtosedež je še malo prezgodaj. Mene je bolj zanimalo časovno v enem dnevu, ker bi jo v Grazu tudi imela v lupinici in ne v vozičku, ker bo zavzel preveč prostora v prtljažniku. Bo treba nekaj pogruntat.
Avtosedež bomo kupovali enkrat oktobra novembra, se mi zdi. Maxi-cosi lupinica je do 13 kg.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Napišem naj mere...najbrž mislite ob rojstvu naše pupe: dolga 54, težka 3560 g!
Napiši še mere vsakega meseca.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
katarinas: sem pogledala tvoj album. Imaš luškano pupiko!
Se mi zdi, da je čisto očitu podobna.
Slabo več smetim po malem, mi kar ne gre.