IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Luša, Jonas ima čez 8 kil pri 4m, je še večji debelušček kot njen
, poleg tega je JOnas moral notri doprinesti za 1m izgube, kar je še dodatno več moral v mesecu dni pojesti, torej za nazaj in tisto za sproti in mislim da jo čist dobro razumem.
Super
Jonas.Si nisem mislila ,da je Jonas tak debelušček ,teže otrok pa ne gledam.Očitno bom malo morala pokukat.Pol jo pa res razumeš ti najbolje pa brez zamere
klepetka-ja fajn je imet tako mlado mamico ,očim pa je star 43 ,tako ,da sta še oba v polni energiji in se veliko ukvarjata z Lušo ,ko je pri njima(tek ,kolo,...)Slabost pa je ,da še dolgo ne bosta v penziji in potem ,ko je kakšna sila ,si komaj najdem varstvo.
sunny-se pozna ,da ti je vmes malo štrajkala s hrano ,bo že nadoknadila.Pol pri 3,4 letih pa se moraš borit s težo ,tako je pri naši Luši bilo.
suzanna-belo blago smo mi položili v krstico na Ajšo in je nismo noter zavili ,tako ,da glej ,da ti ne boš prinesla 2mx2m blago v cerkev

Saj vem ,da sem nesrmana ,jker se tak zezam ,jaz sem vse kupila pri cerkvi v mb ,pa se nikakor ne morem spomnit kako se imenuje ta njihova trgovinica imajo res lepe sveče in prtičke.
sani-možu se je lani isto zgodilo s trtico ,še dooolgo ga je bolelo in parkrat je moral na slikanje ,ker niso vedeli ,če bi ga operirali.Upam ,da se kmalu pozdraviš.
alfabeta-moja ima refluks ,ampak se ji že lepo izboljšuje.Nima pa nosu zamašenega ,tako ,da ti bo kdo drug kaj več povedal.Kak cukrček!
lutiropan-kakšna šarmerka
vaney-

za teto iz Krvavca
katee-super
golobček-joj kako so nekateri dr. površni.Mi je prav hudo za nino in seveda zate tud.
klaja-sama veš ,da so drugačni otročki kot moja in tvoja še vedno tabu ,ker je premalo povedanega o njih,ampak ko 1x imaš downovčka ,potem vidiš koliko ljubezni ti daje ta otrok ,vsaj pri meni je bilo tako.me pa pri srcu zaboli ,ko komu rečem ,da je imela DS oni pa me čudno gledaJO IN REČEJO TO JE MONGOLOIDNOST A NE?to me pa dobesedno razkuri in ji rečem ,da se že dolgo ne pove tako ,sem pač občutljiva glede te besedice.