Ojla, punce! Jaz sem že nazaj v službi! So se spomnili, da ne morem koristit enega dopusta za nazaj, j* ga, kaj češ, vsak šef ima svoje muhe. Sem bila pa včeraj kar žalostna - me kličejo, da moram danes v službo - pa je kar šok, sploh če planiraš, da imaš še 10 dni... In potem na hitrco varstvo rihtat, pa organizirat vse, pa pelat tamalo,... Pa tu me je čakal kaos, nimam stvari, da bi lahko dalje delala, pa si moram vse skup zvlečt, pa ene stvari drugi rabijo,... Skratka klasika, ko se po 1 letu vrneš
Ampak po svoje je pa tudi čisto ok, mala je pri babici, ki jo ima neskončno rada, tako da me nič ne skrbi, kar je sigurno fuuuul! Sicer mi je bilo danes zjutraj malo hudo, ampak nisem hotela kake drame delat, ker bi potem samo mala
imela slab občutek. Tak da mislim, da se imata z babi fino
pa vseeno bo malo bojl na izi - danes delam, jutri je praznik, potem dva dni delam, pa je že vikend in potem bom delala po 4 dni po 5 ur namesto 5 dni po 4 ure in mislim, da miški ne bo prehudo.
Meni je pa tole fizično gledano v bistvu bolj komot, lahko v miru pojem, ko si vzamem malico (recimo zdajle
). Čeprav jo pogrešam, itak da
. Sem pač navajena bit z njo cel dan, hehe. No, saj do decembra bomo že zdržali, a ne
? Pa ipak je polovični delovni čas nekaj drugega
- na žalost je tudi plača čisto nekaj drugega, pač pol manjša, vsaj pri nas...