saša, nič nisem za slabo vzela, brez skrbi, saj si lepo napisala!
Se strinjam, da se človek ne sme smilit sam sebi, ampak meni je res grozno bit nekoristna in odvisna... In še ko te potem ne upoštevajo, ker pač itak "moraš ležat"... Ampak sem boljše, itak, veš, da sem rekla, da smo sami fajterji pri nas doma!
Sem se zmenila z lubijem, da bom ta teden čisto pridna, če sem v pon. lahko sama z malo doma
, v tor. se bom zmenila s kako prijateljico, od srede do petka bo pri meni oče, s katerim je ful lažje. Ta petek bo pa lubi ali vzel dopust ali pa bo službi in na dohvatu - da ga pokličem, če ne bom mogla folgat. Tako da mi s taščo ostane samo še danes in jutri in se že boljše počutim
. Še naslednji teden bom pa itak verjetno že tak ok, da bom lahko sama z malo. Saj ji dam lepo jest na tleh, uspavam jo na tleh - big deal!
Tudi me ne boli več tako, pa več lahko počnem. Sicer pri meni ni čisto tako hudo kot pri tebi, po moje - ker ko sem šla iz bolnice, so mi dovolili več, samo potem pa ne vem, a se je hematom povečal, ali je moja g. bolj ziheraš, ali sem pa res tako slabo izgledala in mi je prepovedala vse živo. Ampak v splošnem mi ni bilo treba samo ležat non stop, čeprav se trudim bit čim več na tleh ali v postelji. Pa dali so mi samo buscopan 3x na dan, v bolnici sem dobila še dabroston in magnesol, za doma niso nič rekli, jemljem pa itak centramed, ki ima not vse vitamine in minerale za nosečke.
MOja mala je še mlajša - stara je komaj 1 leto!Še ne hodi, no, naredi kdaj par korakov, ampak ni še shodila, plazi pa. Saj se igram z njo na tleh, samo kadar je tu tašča, ej to ves čas en tih boj za pozornost. Meni pa to ni všeč. Rada imam, da se mala lahko igra v miru in ji dava obe mir, sva zraven in se pride pocartat, če želi, ampak da ima tudi mir.
Sicer bo pa tegale kmalu konec! Bolniško mi je dala za 3-4 tedne, potem že ne misli, da bom do konca ležala, ne? No, res je,d a lahko misli, da bom vmes mogoče splavila, ampak to me sploh ne zanima
. Allways look on teh bright side of life!
Me je pa res bolelo, danisem mogla nobenemu nič naredit za rd. Ampak bom pa kasneje nadoknadila. Saj pravim, da ne rabim veliko;)