Hehe, saša, res je - ni zaman rek: zlata svoboda
. Se nama vsi čudijo in govorijo, da v takem malem kurniku pa ne bi mogli živet... Ampak teh 38kvadratov je samo najinih, mam rajši te, kot pa 120 "skupnih"... Ma, ni šans, da bi živela s komerkoli od starih staršev: imam vse 4 zelo rada, ampak prav z nobenim ne bi mogla živet, ni šans! Na srečo so pri nas "tastari" istega mnenja, da se to ne sme križat
.
Tak da prav občudujem vse, ki vam to rata! Sja verjetno se vsega navadiš. Pa če mate lepo zrihtano, verjamem, da se je težko odločit pa it, če ni nič konkretnega narobe... no, jaz sem že prej vedela, da to ne pride v poštev in sem to povedala vsem svojim fantom, še predno smo sploh hodit začeli, hehe
AQ, jaz bom spet rodila naravno, samo z masko in nič drugega,če bo po moje. Glede materinske pa - sem hodila lani - od takrat se vejetno ni kaj dosti spremenilo
. Mogoče bom šla kaj pogledat, bom videla in sporočila pozimi, zdaj itak nikamor ne smem... Meni je bila materinska šola zelo všeč, sploh ta v Porodnišnici Ljubljana, res predavajo strokovnjaki, vska za svoje področje.
saša, blagor ti - jaz sem mela pa redne popadke na 5 minut od ponedeljka do petka, tporod je kao trajal sicer samo 7 ur, ampak mene so tisti popadki prej ravnotako boleli, malo manj, ampak vseeno se ni dalo spat zraven... Sem pa sešila eno dekico za tamalo tačas
ulla, pogovore s starimi starši je itak treba vedno znova obnavljat - to je kot vzdrževanje starega avta, ves čas po malo, pa vsake tok generalka
. Pa da ne bo pomote, mam res fajn starše in taščo in tasta! Smo bili včeraj pri njegovih in se meli super, danes prideta mami in bratec, zadnjič smo bili pri očetu čez vikend...
Ampak je pa treba tašči postavit meje, mami ma itak svoje fore, fotru je treba dat za jest, drugače je čist tečen, tast je slabe volje, če ne more it ribe lovit... skratka, je treba vedet, kako s kom, hehe. Ampak za vsak dan tako - pa - ne, hvala!
hehe, na koncu vidiš, da si v hiši na istem kot jaz v bloku: tudi ti ne moreš bit pred hišo, ampak moraš na sprehod
. no, jaz se, vsak pred blokom lahko...