IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
ulla -luštne slikice, luštna Ula
saša - bravo za fanta, bo pa četrta punca
Jaz sem iz ptregleda. Žalostna.
Spet nnisem imela sreče. Tale moja G res špara, kot bi iz svoje denarnice jemala. Tako sem naročena spet ćez 3 tedne in takrat bo morfologija. Torej, ni bilo Uzja in ne vem, kaj bomo imeli. Eh...
Sam res te ginekologi, ki niso privat, katasrofa:(
jast sem mela v prvi nosečnosti vsakič UZ, imam privat ginekologinjo, vsakič vse pogleda in je potem ko res vidiš vse, tudi počutje nosečke boljše, kar je pa nujno za zdravo nosečost.
Tokrat sem pa vsakič ko sem bila na pregledu šla na UZ, mislim, to je pr nas nekaj normalnega. Če me ne bi dala na uz, čemu naj potem hodim k Ginekologu?!?!? In še nekaj, sej se UZ ne ponuca, če ga malo podrgneš po bušiju, a ne da ne? Torej, kaj je point pri vseh teh pregledih in brez UZ?
Kokrkoli, jast bi verjetno šla na kar na samoplačniški pregled, ker bi želela vIdeti dete. zdaj razumem zakaj ljudje hodijo še na 3d pa 4d, ker enostavno imajo vsega skup 3Uzje v celi nosečnosti. IN UZ je klučen za odkrivanje težav. IN ŠE NEKAJ, toliko keša plačamo za zdravstveno zavarovanje, da je za posrat , oni pa šparajo na enemu ULTRAZVOKU.
Če bi te kur.... ministri opravljal svoje delo in ne bi pokradli denarja, bi bilo dovolj za zdravnike in pacijente. Joj, em to razkuri. UH!!!