az nisem imela še nikoli črte pa zem ze 3-ič noseča
saša, to so črtice, ki jih ima tvoj

, ne pa ti! Na NS ti pogleda spol tako, da gleda, kako se razvijajo genitalije - vzporedne črtice se razvijejo v sramne ustnice, pravokotna pa v pimpeka.
niia, hehe, učila se sicer nisem nikjer šivat, sem samouk, ampak zašijem pa kar češ, do zdaj je še vse ratalo. Saj sploh ni težko! Probaš, pa rata, sej nima izbire

. ja, slingi so fajn, samo so dragi, pa tak sem jih lahko več različnih naredila...
Če te pa zanima, kaj je ravnokar moja mala jedla:
brokolijevo juhico, precej gosto, ker je z drobtinami, meni jih je preveč v tem receptu, njej pa očitno ravno prav, ker je vse pomlatila, ko da ji gre za glavo

!
Recept za
babičino slivovo pecivo ni družinska skrivnost, jaz sploh ne skrivam receptov, se mi zdi, da je dobre stvari treba deliti

. Je pa enostaven, na žlice: vmešaš skupaj 4 jajca, 10 žlic sladkorja, 10 žlic mleka in 10 žlic olja in 10 žlic moke, zmešanih z žličko pecilenga praška, vliješ v pekaš in čez naložiš sadje, lahko slive, marelice, višnje... Ampak najboljše je s slivami. Naložiš prerezane razkoščičene slive, tako da so s prerezano stranjo obrnjene gor in jih naložiš zeloooo na gosto, da se stikajo (boš rabila kar kako kilo sliv vsaj za tavelik pekač, v katerem jaz delam). POtem vse skupaj posuješ s par žlicami sladkorja in cimeta (ne šparat s cimetom, če si dala vse to not, posuj še ornk s cimetom, ker res paše - razen če ga ne marate, seveda). Daš pečt na 180-200 stopinj in še toplo poješ

.
oljica, od magnesola se ti kislina ne bo dvignila, ker je bazičen. Lahko pa piješ donat in ubiješ dve muhi na en mah.
saša, meni se pa kar zdi, da bi se znali midve še na kaki temi najt - recimo pri dvojčkih, hehe