Dobro jutro!
Čestitke vsem za uspešne morfologije!
IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Le kaj bom počela?? Bom pa vam kavo kuhala.
Sprejmemo.
Detece, vso srečo na morfologiji! Moja G pa, na žalost, nima takega UZ, da bi lahko ful lepo videla kaj dogaja notri oz. da bi videla obrazek ipd., edino to, da premika roke in noge non-stop in da je prav težko izmerila kosti ... ja, divjak/inja, mi že buta na trebušno steno. Kako šele bo, ko pride ven ... včeraj mi je še stric rekel, prej pa že skoraj vsi sorodniki, da če bo po meni, sva ga najeb***, haha. Ampak saj na koncu le nisem izpadla tako slabo...
Najki, glede UZ sem tudi jaz slišala, da ni najbolj ok, samo če potem malo razmislim, sem bila do sedaj trikrat na UZ, obstajajo pa še punce, ki imajo rizično nosečnost in so bile večkrat tam, pa je na koncu vse ok. Tako da mislim, da mi en 3D ne bi smel kaj veliko škoditi, sploh sem pa tudi slišala, da niti AngelSound ni ravno nedolžen, ker naj bi segreval plodovnico... Ne vem, itak vse več ali manj škodi, odvisno koga vprašaš.
Snikolina, super za izpit in vso srečo (in znanje) še naprej! Jaz imam danes ustni del...
Petra, bravo za izpit in vpis naprej! Upam, da jaz tudi to doživim letos, hahaha, drugače pa drugo leto.
Ula, Ploha, upam, da bo na naslednjih pregledih vse vidno in vse ok. Vem, da je ful zoprno čakati, ker smo pri nas imeli povišano NS, pa potem kri testirat in je bila groza čakati na rezultate, samo je na koncu pokazalo, da je v redu. Verjamem, da bo tudi pri vas tako!
Ronja, kako si? Uf, skutna-višnjeva torta ... njami. Jaz pa rdečo peso z jabolki pijem... ni ravno za primerjat.
Glede nakupov, se nisva lotila še ničesar. Še ta teden, da dam ustnega čez, upam da uspešno, potem pa bo treba. Sva dobila eno zeleno žabo, ki je skrita nekje v krogli od moje sestre, tako da imava že eno igračko.

Mi je tašča včeraj sicer kupila ene nosečniške hlače, pa sem prav zadovoljna, ker je še dobro izbrala (edino številka je prevelika, pa sva zamenjala). Tako da bo že malo lažje okrog hodit, sem jih pomerila in je prav super.
Meni mami hoče na vsak način ene nove stvari kupovati za čez zimo, pa se mi zdi brezveze, ker jih naslednjo itak ne bom mogla nositi. Pol mi pa ponuja ene "vreče za krompir", pa saj ne mislim skrivati trebuha, mi je čisto všeč. Ona ful dela puloverje pa te zadeve in bi mi najraje pletla večje številke, kot da se volna ne raztegne in ne "raste" s bušijem. Ah, ja. Jaz si bom omislila pončo, ki ga imam v planu že dolgo, pol pa magari še dva debela puloverja spodaj, če je nujno.
Sem pa gledala za previjalne, pa bom verjetno kar predelala eno pisalno mizo, ker rada počnem te stvari. Naredila bom rob okoli, pa po sredini, nato pa na enem delu predalčke za kozmetiko in karkoli se že rabi za previjanje, pa še kasneje mi bo prav prišla.
Grem še malo učit, potem pa na faks.
Lep dan!