Majchi, ČESTITAAAAAM! Super, res! Uživaj v
! Glede
se pa ne sekiraj preveč. Tudi moj se ni glih topil, ko sem bila nosečka, nič kaj ni božal trebuščka, pa si je ful želel otrok (kar nekaj let pred mano
). Mi včasih ni bilo prav, samo potem pa pomisliš, da je pa res fajn očka, pa tudi hormoni ne delajo vedno s polno paro in ugotoviš, da se kljub temu da uživat v nosečnosti.
Kdaj pa greste na morje? Če bomo dol, se lahko na kakšni kavici dobimo. Letos še nisem bila, ampak je zdravnica rekla, da ko si bo Anže opomogel, pa naj kar bo čimveč na morju zaradi ugodne klime.
petrazg, en velik, velik koš pikapok tudi za tvojega Lukca! Držim pesti, da se čimprej vse poštima! Pa čestitke za prve korake!
Kako je bilo na dopustu?
petrinja, veliko sreče in uspeha na novi poslovni poti! Vem, da ti bo uspelo
.
kile, uf...meni niti drugi porod ni pustil nobenega viška.Sploh ne vem, kaj naj naredim, da se me bo kaj prijelo. Kakšen nasvet bi bil zelo dobrodošel.
Lana je pa zdaj doma po "ukazu" zdravnikov (zaradi malega), pa tako pogreša vrtec. Naslednji petek imamo sistematiko in bom vprašala, če lahko vsaj junija gre. Je pa ful pozorna do Anžeta. Zadnjič je rekla, da ko se bo Anže malo povečal, bi imeli pa še Gašperja
.
Se mi zdi, da sem še na katero in kaj pozabila, samo moj spomin je zelo podoben švicarskemu siru
.
Vsem pošiljam en lep pozdrav!