IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Lahko pa neseš papirje že sedaj, ko še nimaš zadnje plačilne liste, poveš da bi rada prej stvari urihtala in boš lepo imela same polne plače..
A tole je dejansko izvedljivo??
Petra, tudi jaz držim pesti, da bosta z Lukcem kar najbolje uredila.
Majchi, mogoče si mislila, da se ti porodniška skrajša? Včasih je bilo namreč res tako, da je bila potem porodniška krajša za 28 dni - vendar tega zdaj ni več že nekaj let!
Rožica tudi naš Griša je v zadnjem času postal ful samozavesten, odrezav.. zdaj so že veliki fantki in so postali malo bolj navihani

Našega so s septembrom v vrtcu prestavili - druge vzgojiteljice, druga igralnica, drugi otroci in me je bilo ful strah kako bo sprejel, ampak gre zdaj še raje v vrtec, ker je med "velikimi"; torej je zdaj že tudi on velik. Hehe!
Feliš naš Griša zna čez dan še tudi potegniti do treh ur. Sem zadnjič čitala eno temo, kjer so vse pisale, da njihovi otroci čez dan ne spijo že od dveh let naprej... sem že mislila, da je naš Griša čuden, ker še rabi toliko spanja.
Jaz sem drugače OK, razen STRAŠNE utrujenosti. Pa ščitnica mi ej znorela.. se že vrsto let zdravim in jem vsak dan tablete, tak, da nekih težav nisem imela, tudi v 1. nosečnosti je bilo v redu, zdaj mi je pa čisto pobezljala, tako, da moram hoditi na stalne kontrole pa spreminjati terapije. Ah, bo že.
Lep vikend!