cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2007

clock-img

07.05.2008, 13:56

clock-img

lex

pencil-img

6532

kjava ne, jaz sem malo butasto napisala, dobijo četrtega otroka, najstarejši je star 20 let, srednja dva sta v OŠ, zdaj dobijo pa četrtega.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.05.2008, 15:47

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

O Feliška, si gor! Kje si bla, potepinkauser posted image ?

clock-img

07.05.2008, 16:53

clock-img

kjava

pencil-img

2416

user posted image  lex, sej sem res smešna. Na to, da bo četrti še pomislila nisem user posted image

No, feliška, kva dej štrajkaš?

clock-img

07.05.2008, 18:42

clock-img

felicia

pencil-img

2590

oj

ja gor dsem mal več pa zvečer
user posted image

clock-img

07.05.2008, 19:56

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

oj

ja gor dsem mal več pa zvečer
user posted image

No, sam da dsi user posted image
Sori, se mi že mal seka od tega učenja. Mater, če se nisem ene dve kile zredila, ko skoz čokolado bašem zraven user posted image . Če me vrže, ej... Jao.

clock-img

07.05.2008, 20:00

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Kok me še zmer moti tale otroški forum, sploh, ker so še Majčice 2005 zraven, pa majo glih tolk strani kot me in se skor vedno zmotim.

A naši muli pa zgleda ne bo noben zob več zrastel, smo še zmer pri šestih. Se je pa naučila, kako zleze rikverc dol s kavča al pa s postle, tko da me ne skrbi več, da se bo na glavo prevrnila. No, sam včasih sem jo dala gor, pa me je čakala, zdaj pa takoj dol zleze in pride za mano user posted image

clock-img

07.05.2008, 21:19

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Hvala vsem za čestitke!

LP!

clock-img

07.05.2008, 21:31

clock-img

rožica81

pencil-img

774

ERIKA, ANŽE, TJAŠA, ANA IN DORIAN, VSE NAJBOLJŠE OB PRVEM ROJSTNEM DNEVU!!!

user posted image

clock-img

07.05.2008, 21:47

clock-img

Putka

pencil-img

3105

A to je vse od AjdeN? Prečekira, če smo se spomnile na Ano, pa niti besedice ne napišeuser posted image ..

ANA in JANEZ (ups DORIANuser posted image ), VSE NAJBOLJŠE!!
user posted image

clock-img

07.05.2008, 21:59

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ojla evo me back!

No mi smo se potepali po Beogradu. Je bilo lepo.

hoja- še vedno ga mal nese postrani ampak vztrajamo.

zobki- ima jih 6 čakamo druge

čabljanje- na full

grize- ravno tako.

ker sem pa zamudila kar nekaj RD naših mulčkov VSEM ČESTITAM IN VAS NE BOM ZDAJ NAŠTEVALA AMPAK ČESTITAM VSEM PRVI ROJSTNI DAN!user posted image

clock-img

07.05.2008, 22:00

clock-img

lex

pencil-img

6532

kjava mi imamo že več kot mesec samo 3 zobke - 2 spodnji enici iz 1 zgornjo dvojko - je ko ena mala čarovnica ko se nasmejiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.05.2008, 22:07

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Feliška, a si mela ti tud prejšnji teden RD?

Vse najboljše!

user posted image

clock-img

07.05.2008, 22:19

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ooooooooo kjava hvala ker si se spomnilauser posted image

pa tako lepo torto si mi naredila!

clock-img

07.05.2008, 22:35

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

felicia vse najboljše user posted image

no, mi smo šli končno v avstrijo po avtosedež, ki je bil v akciji (romer). kupila sem še balone in druge drobnarije za rojstni dan, pa tisto zadevo za hodit, ki se spremeni še v poganjalca smo ji kupli, električno zobno krtačo, ki poje, kanglico s pripomočki in to mislim da je to. pa iz BC smo danes dobili 3cikel in lego kocke, tako da darila so na kupu. za 2zabavo" pa še zdaj ne vem, moj full mečka in se ne more odločit, jaz pa tudi ne morem vabit 1 dan prej user posted image  bomo pa sami na koncu user posted image

clock-img

07.05.2008, 23:19

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

za tiste tablete moram pa na žalost sporočiti, da mi jih ni ratalo kupit user posted image  smo full pozno šli, šele ob 5h, pa še to samo v toys r us in tam ni lekarne, se opravičujem!!

clock-img

08.05.2008, 07:03

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
A to je vse od AjdeN? Prečekira, če smo se spomnile na Ano, pa niti besedice ne napišeuser posted image ..

Ni res! Vsak dan vas preberemuser posted image . Samo pisanje mi ne gre. Zahvalit za čestitke se pa že moram ane?

VSE NAJBOLJŠE tudi ostalim, ki ste in še boste praznovali.

No še par besed, če že pišemuser posted image .

Zobkov že sto let 8 (čakamo prve štirice), laskov ful, pridna za 3, spanje nočno + dnevno b.p. Dobrovoljček velik - nonstop se smeji.

Edino razvojno precej zaostaja za vašimi. Je namreč hipotonček, tako da je šele ravno dobro spuzala, o kakšnem postavljanju ne nogice ali celo hoji pa žal še ni sledu. Pa bo že - fizioterapija ji ful pomaga. Porodniško imam podaljšano, tako da 3x na teden hodiva "telovadit".

Z Lovrom sta pa vsak dan večja kolega. Pustimo to, da ji pobere vse igrače, ona je vseen zadovoljna.

Tkole pa sedaj zgleda:
user posted image

LP!

clock-img

08.05.2008, 07:35

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Pridna, AjdaN, to sem hotelauser posted image . Ana je pa krasna!! Kakšen cukrček!

Danes imam spet nosrišnico v službi, še eno predavanje popoldne, pa bo vsaj fajn gostilna, nekje na Gorenjskem...

Ampak bi pa našla čas za kako srečanje, sploh naslednji teden proti popoldnevu.. Kaj pravite na petek, 16.5. Lahko pridem tudi že malo prej iz službe, da se dobimo po kosilu??

clock-img

08.05.2008, 12:46

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Eh, ruknila na izpitu. Gremo spet jovo na novo. Pa cel seznam sem mela kaj moram narest zdej, ko bom frej. user posted image

Rože bom vseeno šla kupit za na okna in jih posadila.

clock-img

08.05.2008, 12:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kjava se zgodi...bo pa naslednjič sigurno šlo, kdaj pa imaš?

clock-img

08.05.2008, 14:28

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Ja, itak da bo. Čez en teden mam spet.

clock-img

08.05.2008, 14:42

clock-img

felicia

pencil-img

2590

drži se kjava sej bo boš vidla pa pol bo ziher kakšna devetka a neuser posted image

clock-img

08.05.2008, 15:08

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Živjo,
najperej čestitke Dorianu in Ani, ki je žal v živo še nikoli nisem videla.

Feliška, čestitke tudi tebi,
kjava, glavo pokonci, Majchi, heloo,
Kaya, nič hudga glede tablet, bom pa eco ali lex prosila....

Ej, punce, danes je bil moj doma, ker je imela maška vneto učko in jaz sem šibala ob 13.30 iz službe direkt k dohtarju z njo, je dobila kapljice in zdaj imava jutri bolniško. Po svoje fajn, da si vsaj malo odpočijem.user posted image

Šibam po Ajšo.lp

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

clock-img

08.05.2008, 20:51

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ahoj

no neki pa pri nas je novega Uroš se noče v banjci kopat, pa ne da se vode boji ker drugač čofota z rokami v bideju ampak kar čez noč je začel jokat ko sem ga dala v banjco nimam pojma kaj zdej naj naredim da bo spet vse okuser posted image

kje pa stre vse?

A se bomo kej dobile?

Majchi kako pa kej služba kej našla?

A ste se ostale navadile na službe?

A gre še kateraq na dm-ov  tek? jaz sem se prijavila komi čakam mal druženja.

clock-img

08.05.2008, 21:49

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Ej Feliška, glih dons sem bla na enem razgovoru, pa še domov nisem dobr prišla, ko so me že klicali, da imam v ponedeljek 2. krog. Ampak po tokih neuspehih me ne noben več ne more tok zagret, da bi kaj upala. Zlo v easy si ga jemljem.

Feliška in Kjava, če se prov spomnim, sta vidve delale nutelino torto, ne? Kakšen premer modela uporabljata? Moram kupit model, pa se bojim, da bom spet kaj zamočila in bo šlo vse v maloro. Jaz nisem tok za v kuhnouser posted image .

clock-img

08.05.2008, 22:08

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Mjachi, ene 26 cm kupi model-ki se odpira. V Muelerju imajo prav fajn poceni, čeprav piše, da se ne sme prat v pomivalcu, to anj te ne zmoti, ker vedno pri teflonu to piše. JAz imam takega, pa je super. Torta pride kar velika, tako da lahko torto rukneš na tavelik tanizek krožnik-vsaj našuser posted image .
Nutelina torta je bojda izi, pa dobra. Tko pravi naša mami.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem