joj joj čveke čvekaste, mislim pridem iz pira in naletim 10 novih strani za prebrat...bom probala vse zajete, samo ne verjamem, da mi bo uspelo po vseh teh Heineken-ih. Če je kje kakšna tipkarska napaka, veste kaj je vzrok
Arneja, nism jezn če ti moj dr. D ni všeč (hvala bogu), ampak če bi ti vedela, kolk je ta dečko optimističen, kako te pomiri z besedami, pa nežen...verjemi zamenjala bi Reškota prec takoj. Za jutri ti pa želim, da te tvoja oplojena celica lepo počaka
Sayuri in Konina, lepo da se javita. Sayuri prosim ti pa zdrži, da bo le s tvojima pikicama vse ok
Pikovit, a si našla kakšne čevlje tudi zame. Pismu ti rada shopingiraš, najbolj da jaz dam seznam nujno potrebnih stvari, pa ti malo raziščeš kam se splača it. Meni je to muka. Mam pa nove pramene
Dajamaja, kaj je sedaj se teboj??????
Zvezdica, zihr sta dva?
Abra, a smo kul z izcedki?
Sonček33, kakor sem rekla, meni je Abrina kugla že povedala, da si ti srečka. ČESTITAM
joj bejbe, jest sem mal v alkoholni omami, in dons sem ga pa še pila s tipom, ki bi lahko bil moj sanjski moški, če bi se le srečala cca 6 in pol let prej. Mislim, AUHHHHHHHHHHHHHHHA. TA tip mi pa res sede, sam da ga pogledam, se mi zdi, da se od višine mi zvrti. Še dobro, da moj malo porajta te zadeve, kok se midva znava spogledovati...
Tako da dosti štancanja, jaz grem pod tuš in v posteljo, jutri ob 6.00 me itak moj
zbudi, do takrat pa upam, da bom sanjala kaj lepega. Vsem, ki sem vas danes spustila, zelo lepo prosim, ne mi zameriti, ampak ko se enkrat začne mešat alkoholna omama s pohoto, ste približno v mojem stanju.
in še za konec, ne nisem pozabil, ve spogledljivke in lepljivke, kdo vam je dovolil lepiti slike dr. D na ta forum, kot že nekolikokrat rečeno in storjeno ON JE MOJ, ga NE DAM....Takoj slike dol