Arneja bravo
Pa si le dočakala svojo Lučko! Mirnih 14 dni do pluska in naprej
Jaz sem pa mislila, da povsod slikce dobimo, a jih drugje ne? Jaz jih v vsakem postopku primerjam s prejšnjimi, prve so ble najbolj pravilne, pa ni blo nč od njih..
Gigi, si bla danes kaj pred TVjem? Ob 18 je bla oddaja na NG In the womb, tokrat varianta z dvojčki, trojčki in četvorčki. Če ne boš mogla spat je ponovitev jutri ob 6. zjutraj.
Pika, variant imaš veliko. Lahko poskusiš z vsemi možnimi zadevami. Prehrano, vitaminskimi dodatki (q10,e, selen-cink), refleksno masažo stopal, jaz sem tokrat tudi akupunkturo. Ne vem, kolko mi je pomagala, saj sem imela kao najslabše rezultate do zdaj, plusek je pa vseeno. Moram itak počakat, kako se bo odvijalo naprej.. Mislim pa, da prav zaradi nje, nisem postopka niti čutila. Nič nisem bla napihnjena, nč me ni špikalo, nobenega znaka o hiperci. Zadnjič sem imela blažjo obliko. Po tej strani bi mogoče bilo zate to primerno, ker naj bi skrbelo, da telo ostane v nekem ravnovesju. Mogoče je to kar tko za poskusit, če ti rata spet au naturel.
Jaz sem do zdaj imela 4 transferje, 2x je bil plus, ko sem jemala aspirin 100, ko ga nisem, ni blo nč. Meni se zdi tudi to nek jeziček na tehtnici.. seveda, moram še pripeljati do konca ...
Kajsica, kot sem jaz zasledila, dexamethason na GK predpisujejo samo v času stimulacije, torej do punkcije. Na tujih klinikah pa do 12 tedna pri ženskah, kjer dokažejo protitelesa v krvi. Pri nas s tem samo poskušajo, kadar ne vedo vzroka. Jaz imam o tem ful napisano, pa ti lahko pošljem, če želiš. Kašno inekcijo je imela Bokalova v mislih, ne vem. Mislim, da najbrž ne tega.
Boste danes tudi pirčkale
jaz sem danes tko crknjena, da še spat ne morem
ni blo nč popoldanskega počitka
Dajamaja to je pa res en šit! Najprej se vdaš v minus, pol začne spet upanje, na koncu pa
. Ma grozn je to, no. Pa kdo te lahko tko zajebava in ti daje take preizkušnje? Ma to res ni fer!