Daan!
Sinoči mi je pa res tko počasi tale rr delal, kot da bi bla še na uni klicni varianti, ko rabi modem 10 min, da se prklopi
se še katera spomni unga zvoka
jaz sem danes dooolgo spala in najbrž zarad tega imela tut tko čudne sanje
seveda so bli moji zarodki in maternica v glavni vlogi. Raje ne bom pisala. Očitno me bo zdaj začelo šraufat, ko imam še en teden do uz. Jutri moram nujno prej vstat, da ne bom utegnila sanjat
Krtexx ti si pa boga
kej tazga res ne pomnim. Vem, da je Pika lani imela eno tako orang hiperco, ta tvoja zgodba je pa kar tumač. Kakšno dozo stimulacije si pa imela? Upam, da se ti bo stanje umirilo, ker to pa zdej res že predolgo traja.
Ne vem, če ste opazle, ampak take hude hiperce se pa samo na GK dogajajo ... Reš v 1. postopku vedno začne z 2 dozami, s 3 k večjemu pri starejših in težjih puncah, meni je rekel, da prav zaradi hiperstimulacije, ker ne ve, kako bo telo reagiralo in začne vedno raje z manjšimi dozami. Pri njemu tudi nobena nima 20 celic, ker je s tem ful previden.
Gigi, sem se že bala, da te je film čist izmučil
je blo zadnjič zvečer isto, še oddaja o otrocih, tist meni ni blo tok interesantno. Najbrž še
Kaj ste pa zdej fuzbalerje začele gor limat? Sam ne mi reč, da bo med prvenstvom samo to na tapeti, ker bom pol kr mrknla
Pija, jaz ti s čeveljčki ne znam pomagat, najbrž bi pa najprej v Stiefelkoening zavila, na Cankarjevi, ne un v supernovi, un nč nima.
Dejzika, jaz ti bom kar čestitala za Janico in Ivico
veš, da sta tadva od hudiča. Se mi je pa zdelo, kot da mojo zgodbo pišeš. Ne vem, če se spomniš, ma je bla zelo podobna. To, zakaj ni zrelih celic, sva že zadnjič ugotovili, pri taki rasti in brez cetrotida skor ni moglo bit drgač. Jaz sem imela eno blastocisto in eno morulo, kej se je prijelo, ne vem, dejstvo pa je, da se je, čeprav je na et zgledalo najslabš do zdaj in nisem imela nobenega posebnega upanja. Tut Rešev komentar je bil podoben, se je pa na koncu vseeno z mano strinjal, da je en dovolj. Držim pesti, da se bo pri tebi tut podobno dogajalo. Test bi pa jaz delala kar 14 dni po transferju. Zelo možno, da prej pokaže, lahko pa tudi ne, če se samo en prime. Jaz navijam!!!
Pa še eno brco za tvojga (ne najdem unga smajlija, ki v rit brca), a ni mogel danes on peljat? Moraš otroke čuvat, pa še vozit, al kako?
Zvezdica, tebi pa tvoja
že tko nagajata? Kar pojdi počivat
< Sporočilo je popravil Abra -- 26.5.2008 11:39:01 >