Čerčka lube moje. Da vi vidite, kako se je meni zdaj nasmejalo, ko sem našla še enga unija v hladilniku. Na tako vroč dan pa res paše. Takole. Ura je 20.08, sem na 125 strani, kjer sem včeraj nehala, pa da vidim, kolk časa bom delala preboj do konca. Zaenkrat je konec, mislim da, na 132. strani. Kaj smo sposobne v enem dnevu naredit!
Pija, bomo napisali na bunde glavni sponzor IVF/ICSI maj.
Kar se tiče tistega, da za hrvare tud navijam, je pa tako - neki sem mogla napisat, pa je bil tvoj stavek na to temo najbolj simpatičen, pol sem se pa še malo pohecala, ker smo ble že čisto preresne.
Arnejča, kar se mojga testa tiče, je pa tako, da sem jaz do zdaj v treh postopkih dobila menstro vedno 13., 14. dan po punkciji. 14. dan je tokrat en dan pred datumom, ki ga je Reško predvidel za test. Če mi slučajno uspe, da ta dan še ne bi nič curljalo od mene, bom že v
. Pol pa ne garantiram več zase, kaj bom počela in česa ne.
Linda25 ti si bla pa ultra aktivna. Zdaj, ko je pa štalca za pet zvezdic porihtana, se bodo pa otroc takoj vgnezdili.
Kajšica, a si huda name
? Jaz tud nisem vedela, kaj kašica pomeni.
Sivosiva Hedi, jaz sem menopurje mešala tako, da sem najprej obe vodi v špiko potegnila, potem sem malo vode stisnila v eno flašo Menopurja, pozaugala, spustila ven odvečen zrak, nato v drugo, pa spet pozaugala, spustila ven odvečen zrak in nato še v tretjo, pa spet pozaugala. Me je pa tud jezilo, ker mi je neki not ostajalo, pol sem pa problem rešila tako, da sem špiko pritisnila ob steno flaše z odrezanim robom k steni in flašo malo nagnila, pa je šlo tako simpatično vse not, da bi bli še ata Reš name ponosni.
Pinki2 čestitke za srčke.
Miš polovni partner?
A si ti ziher, da nisi na kakih hormonih?
Zdaj si pa že nevarna moškemu svetu. Ampak na rodila pa vse skupaj verjetno dobro vpliva, ne boš mogla bit bolj pripravljena za postopek.
Pikovitek, srotka naša... Naj bo noga čimprej ok. Če gledaš iz dobre strani, se bo pa tvoj mogoče malo na gospodinjenje navadil. In ja, dons sem bla v službi. Še sreča, če ne bi blo tule 140 strani namesto 132 strani.
OOOO pa še MB maš jutri. Z oteklo nogo. Te bo mogel tvoj nest v ordinacijo. Fajn opravi, pol pa poročat.
Oooo šta to moje okice vide!???? Naša larica nas je prišla pogledat!!!! Čer, čer, čer. In to v čisto poletni obleki. Lepa, lepa. Kako drgač?
Zvezdica, pa kaj tebe zdaj neke bolečine hecajo. No upam, da so prehodnega značaja.
Marjetka, saj meni se prav fajn zdi, da sva dve marjetki, pa itak se jaz neki po angleško afnam.
Navijam, da bo
čim prej tu. Kaj pa je šlo v maloro prvič? Nisem čisto zastopila. No, če ti ni odveč povedat.
Rubin in julija, za jutri držimo pesti.
Gigi, nič se ti zame ne sekiraj, šiht je bil prav razvedrilen. Sem malo pozabila na fragmentacijo in ostalo sranje. Life goes on.
Jadrnica, pride, pa gre. Pri nas se tud kar neki šopirijo s trebuški, jaz pa nič. In vem, da vse IVF zgodbe nimajo hepi enda. Ampak zaenkrat še mam voljo in mam namen vztrajat. Ne se dat.
E uspelo mi je. Po natanko 40 minutah.
Preden bom objavila, bo seveda malo več. Sem videla, da vas je čokoladna pohota dajala, pa pikovit je bla že na meji...
Ne, ne, saj se hecam.
Evo samo za vas, potešite si vse potrebe.