writing-img

RE: IVF/ICSI maj

clock-img

30.05.2008, 15:18

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Sapi, vaju špikice še vedno nič ne zafrkavajo user posted image ?

Gigica, sem kar sama vso kavo popila, ker te toliko časa ni bilo user posted image . Ma, nič me ne špika spodaj user posted image . Tebe je kmalu po transferju?

Dajamaja, se je tebi tudi full sanjalo? Meni danes, da smo bili na ladji, pa da nas je voda zalivala user posted image . Bo verjetno res vse skupaj posledica strahu. Saj sem pozitivna, samo vsake toliko časa me pa vseeno prešine tisti, kaj pa če user posted image . Svoje Lučke pa ne dam, upam, da tudi ona mene ne user posted image .

Zvezdica, si šla BHCG prečekirat? Četudi nisi, jaz verjamem, da se pikici pridno razvijata v tebi user posted image .

Dejzi, povej, kdaj zvečer na pir prideš, da pridem še jaz user posted image . Jao, zdaj me je pa nekaj spodaj začelo šraufati - da ne bom že tako kmalu user posted image  dobila user posted image ?

Mami, upam, da vseeno ne gre za user posted image , da so tudi pri tebi le tečni izcedki. Držim pesti user posted image . Zakaj pa zadnji postopek?

Dajamaja, tudi jaz niti približno takole mogočne ne izgledam  user posted image . Evo, sem še enkrat probala, še kar bolijo user posted image .

Gigi, če so vetrovi zanesljiv znak nosečnosti, bom šla pa danes vsaj 10 kg fižola nabavit user posted image . Da bom živela v upanju, da sem user posted image  user posted image . V ponedeljek boš pa že vedela ali nosiš eno pikico ali dve user posted image . Pa Abra tudi user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

30.05.2008, 15:19

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Hedi, zorica, sapi in ostale morebitne špikarke, tesno zaprite oči... Prihaja...

Mi je noče odpret. Bom se doma malo pohecala z njo.

Mene so sameuser posted image

pikovit - packa user posted image user posted image ... dobr veš da ne mormo vse limat gor slikc user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.05.2008, 15:21

clock-img

sapi

pencil-img

956

arneja tale superfact je mala malica ... čakaj, da prideva do menopurja, če poslušam našo hedi bova takrat imela celo kalvarijo user posted image ...

clock-img

30.05.2008, 15:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.....punce ...to vašo slikico user posted image .....vam bom malo ukradlauser posted image ...in se šla hecat med septembrke.....user posted image

Pozdravček vsem...

user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:29

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Hedi, zorica, sapi in ostale morebitne špikarke, tesno zaprite oči... Prihaja...

Mi je noče odpret. Bom se doma malo pohecala z njo.

Mene so sameuser posted image

pikovit - packa user posted image user posted image ... dobr veš da ne mormo vse limat gor slikc user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj škoda,ker jih ne moreš,po mojem bi take limala,da bi vse dol popadale od user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:29

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....punce ...to vašo slikico user posted image .....vam bom malo ukradlauser posted image ...in se šla hecat med septembrke.....user posted image

Pozdravček vsem...

user posted image

No pa se fajn nasmejte

clock-img

30.05.2008, 15:32

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Kajsica, večno ti bom hvaležna za tole navijanje user posted image . Ti ga bom vrnila v dvojni meri user posted image . Me pa že malo strah daje user posted image . Jaz sem bila včeraj v BTC-ju in sem tisti plakat za Lunapark videla in sem se takoj na vas, pogumne RR-jevke spomnila user posted image . Če bi šla jaz na kaj takšnega, kar si si ti včeraj privoščila, bi prišla dol 1.000-odstotno prepričana, da sem nosečka - ker bi začela bruhati kot vidra user posted image . Pa verjetno ne šele dol, ampak že gor user posted image . Pri prošnji pa sploh ni treba pretiravati, ti le napiši, da on odhaja, da bi zaradi let rada šla že sedaj v postopek, in da če lahko ob zamrznitvi podpiše tudi odmrznitev sperme. Jaz mislim, da sploh ne bodo komplicirali.

Gigi, kar ostanite tukaj. Če bi pa imele tam svojo temo, bi pa jo pa imele za celo leto. Se dobro sliši: IVF/ICSI nosečke 2008/09 user posted image .

Grethy, naj se user posted image   hitro pojavi v polni meri user posted image .

clock-img

30.05.2008, 15:37

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

ja pikovitek imaš čisto prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... se vidi da poznaš mojo navihanost user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.05.2008, 15:41

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Grethy, naj se hitro pojavi v polni meri

user posted image user posted image user posted image   ooooo arneja iz tvojih ust in misli v jajčniška in vaginalna ušesa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

ko hudiča ne želiš pride prehitro in ko ga čakaš ga ni od nikoder ... temu se reče krepka zafrkancija (sem mela drug izraz na lagerju, pa bi bil cenzuriranuser posted image user posted image )

clock-img

30.05.2008, 15:43

clock-img

arneja

pencil-img

1919

WP, zares lepo besedilo user posted image .

Mami, super, da boš tako hitro spet v postopku user posted image . Na novo začet postopek še najbolje celi rane user posted image .

Sonček, očitno je danes en tak čuden dan, ker tudi mene prav panika grabi user posted image . Ampak bo vse se lepo izšlo, boš videla user posted image . Prav zelo počivala pa jaz ne bom tudi, ko mi do nosečnosti uspe priti user posted image . Je treba naprej živeti kot do zdaj, to pa pomeni zame moving user posted image .

Braaavo, Mismis, da si špikice dobila user posted image .

clock-img

30.05.2008, 15:50

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Arneja, saj je bil včeraj ful hec ko sem šla na tisti booster. Sevada moj dragi bi bil tudi noseč. če bi se spravil gor, tako da sem šla sama. No pa se zraven mene usede en tipček in govori kaj morato bit noro, jaz pa samo tiho in sem se smejala. No pa začne to okoli laufat, pa da ga vidiš, bled kot stena in samo reče men je slabo in uuu šiiiiit!!!! Jaz pa sem se še bolj smejala. No pa pridemo dol, tip čisto sklučen odkolovrati do svoje družbe ( naprej ne vem kaj je bilo točno). Pa ga srečava spet čez kako uro, tip še vedno slino pljuva in pije vodo, še vedno bled kot stena user posted image user posted image user posted image . Sem rekla mojemu, lej ga še vedno ni prišel k sebi, kaj pa se dela tipa user posted image .

No potem grem na drugega, ki je bil prazen, pa se zraven mene vsede ena punca (jaz sem bila 2x na vsakemu) in ko me tip zagleda, (tisti ki vrti), kaj je pa to zasukal, ej hvala bogu da si pripet, sem mislila da bo tisto punco ven zabrisalo. pa se proti koncu malo ustavi, pa pravi ona, hvala bogu da je konec, pa ji povem, da je še ena runda, ona pa samo u šiiit. No na koncu je pa tako močno zavrtel, da se je še meni na koncu malo motlo in sem morala res počakati, da je bilo popolnoma konec. Ampak užitek je pa bil!!! Moj mi samo pravi, da sem nora!!!!

Arneja, straha pa naj ne bo!!!! Pusti se presenetiti, mi pa bomo navijali, da bo vse pozitivno!!!!

Kam je pa mismis danes ušla? Jo je polovni partner tako obsedel????

Gita, kje pa se ti nahajaš? Kako je bilo danes na GK? Uredila vse??

clock-img

30.05.2008, 15:50

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Sapi bom prišla, že delam na tem. Bom vse obveznosti prestavla, sam da se lahk z RRovkami dobim.

Dejzi kajzej???? Si nas narajcala pa šla??? Klinc pa taka veselica! kakožepravjo Obečanje - ludom radovanje!
Me pa k nore kokle čakamo.

Blanč dej nas reš iz zadrege, pa nam enga Murkota kor popn, da cajt hitreje mine. Sej ti ga maš pa zmer na lagerju user posted image

Arnejči mene je že 2,3 dni pred punkcijo začel špikat in ni spustil ene 14 dni. Sam sem mela velik jajc. Me je pa ornk šraufnl ene 2,3 dni po ET (et sem mela 5i dan). Me je pa ves ta čas skoz dol tiščal k da bom tardečo dobila. Ampak to sem jst. po mojem ma vsaka drugačno izkušnjo. Ti sam Lučko boži. Sigurn ji na misu ne pride, da bi kam šla, ko je pa pri mamici tolk lepo user posted image . Ja v ponedeljk je za naju z Abrico D day. še mal, še mal..

Ajsika ti jih maš pa tud za ušesom user posted image . Sej dans je petek ... Pa kaj ne bomo dobre volje user posted image  user posted image  user posted image

Gretka ti si pa Explorerja namontiri, pa da vidmo kaj lahk popaš user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

30.05.2008, 15:54

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Hedviga, kakšne ti streljaš user posted image . Šele rosnih 24 jih boš štela, srečnica? Ti kar malo zavidam user posted image . Imaš pa kar 4 Menopurje user posted image ? POtem pa nič čudnega, da te tako meče user posted image .

Grethy, kapo res dol pred tole tvojo vsakodnevno vožnjo. Ampak imajo punce prav: še malo, pa bo vožnja odpadla, ker boš nosečka user posted image .

Kajsica, jutri greš že kri dati? Je šlo kar hitro, kaj? Eskimčka sigurno že komaj čakata na mamico user posted image .

clock-img

30.05.2008, 15:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Gold fish - pogrešala sem te!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.05.2008, 15:55

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Punce sem se res poglobila v tole user posted image  teto. Najprej sem mislila, da je taka k js zjutraj k grem prvič na WC, da se more za joške držat, da ji kam ne odletijo. Zdej pa vidim, da se boksa, da ji tkole skačejo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:56

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:56

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

gigi tud z explorerjem ne gre ... veš da baba vse proba ... a mislš da sem jaz djabe bikica al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:58

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pikovitka, a Blanč nadomeščaš??
Tele pa še nisem vidla user posted image  user posted image  user posted image . A se je skril, k so ga hotl teps, da ma tko prestrašen izraz?? user posted image  user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:58

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

O madona pikovit, tebe je pa dons sam hudič obsedu ( v pozitivnem smislu) te kr vidim s kakšnim nasmeškom si napopala tegale Murkiča gor user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 15:59

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

No ta je pa še boljša
user posted image

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ja, na tej je pa lep kot slika

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Gretka pa kako ne gre?? Označiš pa ctrl c, pol pa v sporočilu ctrl v.

clock-img

30.05.2008, 16:00

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

O madona pikovit, tebe je pa dons sam hudič obsedu ( v pozitivnem smislu) te kr vidim s kakšnim nasmeškom si napopala tegale Murkiča gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:01

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

O jebela Pikovit. Tle se je pa še fotograf režal, k ga je slikal. Je revež čist skrivljen v glavo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:02

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Gigi sem pogledala če je Blanč gor,pa je niuser posted image Pa sem rekla,da nas moram mal nasmejat.Ker nas je Dejzi prej nekaj rajcala...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem