writing-img

RE: IVF/ICSI maj

clock-img

30.05.2008, 16:03

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Haha, Ledenka, kako dobro slikco naše Mismiske s polovnim partnerjem si nalepila user posted image . Se mi zdi, da je edino napisala, da je majčka oranžna user posted image .

Ribica, ti boš pa res prej rodila kot slikco prilepila user posted image . Kar potrudi se malo za nas user posted image . V Zadru sva bila midva ravno lani spet in tiste orgle so res fantastične. Uživajte, ko bomo mi še pridno delali user posted image .

Ma, Dejzi, kaj ti samo dražiš, potem pa nič ne pokažeš user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

30.05.2008, 16:03

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

O jebela Pikovit. Tle se je pa še fotograf režal, k ga je slikal. Je revež čist skrivljen v glavo user posted image  user posted image  user posted image

Gigi ne seri,zdele sem se pa nasmejala in se še karuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:04

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Gigi sem pogledala če je Blanč gor,pa je niuser posted image Pa sem rekla,da nas moram mal nasmejat.Ker nas je Dejzi prej nekaj rajcala...

Jp Blanč je pomojem že domov pobremzala. Kaj ji bo žou v pondeljk, k bo vidla, da je Murko zabavo zamudila user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

jih imam še na zalogi.Recimo...

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:05

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

A še kakšno,sam rečteuser posted image

clock-img

30.05.2008, 16:06

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

O madona pikovit, tebe je pa dons sam hudič obsedu ( v pozitivnem smislu) te kr vidim s kakšnim nasmeškom si napopala tegale Murkiča gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čitam te user posted image user posted image  user posted image

evo en kontra primer, če bo ratal

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.5.2008 16:07:31 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.05.2008, 16:08

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bravo ratal ti jeuser posted image user posted image user posted image Zdej pa navali naroduser posted image

clock-img

30.05.2008, 16:08

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

AAAAaa tle so ga pa presenetli. Poglej rokce.  In pravi:

"Jooooj ne me...., ne me še..., Še še nism prštimu"

clock-img

30.05.2008, 16:09

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

AAAAaa tle so ga pa presenetli. Poglej rokce.  In pravi:

"Jooooj ne me...., ne me še..., Še še nism prštimu"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj ga sračkašuser posted image

clock-img

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

DREK ne greeeeeeeeeeeee

lej tale pogled, sej ne vem al je čist v muziko padu al je vidu kašno hudo bejbo

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.5.2008 16:11:39 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

user posted image  user posted image  user posted image  bravo Gretka, sej gre!!

clock-img

30.05.2008, 16:10

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

a dam kakšno od poroke gor

clock-img

30.05.2008, 16:11

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

No tale ni od por
user posted image
oke je pa grozna

clock-img

30.05.2008, 16:12

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Grethy a tole?
user posted image

Sviraš ti, sviraš, a?

clock-img

30.05.2008, 16:15

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Ampak Kajsica, ti si res dobra, da preživiš vse te vrtljaje user posted image . Haha, je moralo biti tistega tipa sram, kaj user posted image ? Pa tak macho user posted image . Si pa zares nora, se strinjam s tvojim user posted image . Se bom pustila presenetit, upam, da pozitivno user posted image .

Gigi, je zadnjič enkrat tudi mene malo šraufnilo, ampak potem pa vse tiho je bilo user posted image . Zdaj se pa že bojim, da bo kar kaj priteklo user posted image . Haha, kaj se tista teta - boksa user posted image ? Čakaj, grem gledat user posted image . Ne pa se ne boksa user posted image , ampak tako zavzeto teče user posted image .

Pikovit, na prvi slikci Murko še niti ni tako zel hud user posted image . Na drugi je precej hujši user posted image . Tista, ki ni s poroke je pa orto huda user posted image .

Babe, ga biksate user posted image .

Jaz sem se pa zdaj najedla, zdaj grem pa spat user posted image . Se tudi meni zdi, da bo ena nevihta nas presetila.

clock-img

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Ajme meni a ća mi se lipo smije. E lipi moj,...a koji ti je taj u tamne očale? Ma garant neki drogeraš. Ne smiš se s takvima družit! Ženu će ti pokvarit!

clock-img

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

user posted image

lej tale smajl

clock-img

30.05.2008, 16:17

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Grethy a tole?
user posted image

Sviraš ti, sviraš, a?

ja tole ja ,sam ne vem zakaj men napiše sto hiroglifov user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:18

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Ajme meni a ća mi se lipo smije. E lipi moj,...a koji ti je taj u tamne očale? Ma garant neki drogeraš. Ne smiš se s takvima družit! Ženu će ti pokvarit!

opa ... cela dalmatinka ... gospe ti, a ća će mater reč, dok se ona smiši ka guska, mater doma plaće ... user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:19

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ja tole ja ,sam ne vem zakaj men napiše sto hiroglifov user posted image user posted image

Do konca jo morš na netu odpret. Ti si bla na predzadnjem koraku, pol jo pa označiš pa kopiraš.
No vsaj mislim, da je to to. K nisem za tvojim računalnikom tud ne morem bit tolk pametna.

clock-img

30.05.2008, 16:21

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Sonček, ali te šele zdaj špika ali te je takoj po transferju začelo? Ker mene nič, potem sem pa kar malo presrana user posted image . Čeprav, glede na to, kako malo smo mi pridelali, se meni jajčniki nimajo kaj v normalno stanje spravljati, ker normalnega stanja sploh zapusitili niso, ni res user posted image ?

clock-img

30.05.2008, 16:21

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

clock-img

30.05.2008, 16:23

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Punce a je to poljub 2,ki sta se ravno poročila.Sej ne vem a bo ona jokala,bruhala al se raj smejalauser posted image

clock-img

30.05.2008, 16:24

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

O Grethy čigav pa je ta prelep smajl

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem