Metaja.goljev, žal mi je, da vama ni uspelo
Verjemi, večina nas je že bilo na tem, da se moramo sprijazniti s prvim neuspehom. Saj veš kako to gre, enim rata v prvo, drugim spet ne. Tako pač je. Pomiri se, objemi svojega dragega in ko bosta pripravljena bosta šla v nov postopek. Če imata kaj zamrnjenčkov, gresta lahko v postopek še pred počitnicami. Verjemi, vsak dan je lažje in vsak dan je bolje, ko pa se približuješ novemu postopku, si pa tako ali tako že ves optimističen.
Ko sem šla jaz v prvi postopek, sem bila 100% da nam bo pa uspelo, da splih ne bomo potrebovali zamrnjenčkov. Potem je prišla grda
, verjemi pri meni joka sploh ne vidiš, ampak takrat se je vse lomilo v meni, pojavljalo se je 1000 vprašanj, kot npr. Zakaj jaz? Zakaj ne midva? Ali sploh kdaj? Kaj pa če ne? če sedaj pogledam, sama depresivna vprašanja, ampak kakor sem rekla, vsak novi dan je bilo lažje, zjutraj se zubdiš in vdihneš in dan gre... in mimogrede je mesec ali dva okoli in je tu že nov postopek. Saj vem, vsi mi zavidamo tistim srečnicam, ki jim uspe v prvo, ampak takšne stvari, ti postopki povezujejo partnerja med seboj, in več kot jih je, in težje kot je, bolj sta povezana...Tako da glavo pokonci, jutri je nov dan in mimogrede bo tukaj tudi dan za nov začetek, nov postopek...Veliko sreče do takrat
Pika, jutri pa hop po otroke, upam in želim ti, da dobiš vsaj dva na čuvanje in da se oba primeta
Dajamaja, saj vem, da si se hecala z golažem. Priznam pa, da sem ZELO občutljiva kar se tiče psov oz. lastnikov.
Danes je spodnjim sosedom pobegnil Husky, komaj 5 mesecev star...Sej dve brihtni buči pustita mladiča samega pred hišo neprivezenega in brez ovratnice. Ampak recimo da se to zgodi, bolj me je pogrelo, ker se tudi potrudila nista, da bi ga poiskala, in tiste besede:"Bo že prišel." priznam so me full pogrele. Če bi moj ušel, bi se mi po moje strgal. In še bolj je bilo to, ko se je Husky končno prikazal pri nas na vratih, in smo mu dali staro ovratnico gor od mojega kužona in pa privezali, dali vodo...kličemo lastnike in glej ga zlomka, njih sploh ni doma, so šli malo okrog in naj pes kar še malo pri nas počaka. Mislim, takemu nikoli nikdar ne dam psa, pa če jih imam 10 doma in jih ne morem oddati.
Sonček33, saj veš kako pravijo, tudi počasi se daleč pride, morda pa je to znak?
Zvezdica, čestitke za prestano punkcijo, sedaj pa relax in v ponedeljek z Abro skupaj čvekata, ker greta obe po otroke
Vzrok zakaj se Jadnica še ne javi, je znan, že na stari temi nam je napisala, da bo odostna in da tam kjer bo nima dostopa do neta. Glede na to, da še v sredo ni imela
, jo lahko štejemo med srečke
. Bravo Jadrnica, čestitke. Kar se spomnim, nam je tudi napisala, da moramo proslavljati, kot da je nosečka, saj se ona že tako počuti
Ledenka, a so meski uspeli?
Saj vem, da sem še kaj pozabila, ampak jutri se vam javim, malce bolj prisebi, danes smo namreč imeli piknik in smo ga malo cuknili, to je tudi razlog moje odsotnosti in tudi morebitnim tipkarskim napakam
. Jutri bo bolje, jutri je nov dan in še lepše je, ker ni potrebno iti v službo. JUPI. Tako da, Grethy, Daisy, Pikovit, Dakec, mala81, Arneja, Kajsica, Pija in vse ostale I WISH YOU GOOD LUCK AND FINE DAY.