Punce... spet se oglašam... izpod odeje... Ja, kr ležim in ležim in ležim... Ko me popadejo krči, me je zelo strah ali so to PMS krči ali kakšni drugačni... 14 dni bit doma in čakat... tko sm že zatežena, da grem že mojmu mal na živce. Naši uživajo na morju (Krk), oče je včeraj užival v planini dans se pa spet potepa, nečak dans igra harmonko na eni prireditvi... jst pa tukaj med štirimi stenami... in si govorim: potrpi, moraš počivat, da si ne boš česa očitala, da nisi prav nardila, da si bila preveč na nogah, itd... Morm priznat, da me tud moj razvaja (vse kar mi dovoli, da dam cote prat al pa da posodo pomijem - vse drugo opravi on; včeraj je pospravu WC in kopalnico (generalno), danes pa še ostale prostore v hiši... Nimam kaj rečt... pridn pridn... Čeprav ga na trenutke mal meče slaba volje, ker je že tkoooooooooo potreeee????????
Hm, kdo pa ni?
Ampak... rajši ne seksam 9 mesecev, pa da se moji pikici obdržita... Moj optimizem pa niha.... niha ... niha.... Vem, vem... spet boste me kregale....
najprej Vijolica sporoči slabo novico, sedaj pa še Mateja_goljev (Mateja, ZELO MI JE ŽAL, da vama ni uspelo... Mismis je tko lepo ti napisala... če bo mene tud obiskala
, se bom vrnila na lepe misli MISMIS, ki nas res tako zelo lepo bodri, nam stoji ob strani, itd. Mateja... če pa rabiš nekoga, ki bi ti prisluhnil, sem pa tukaj...
Zvezdica...čestitam za lepo deljene celice... vidiš, da se je lepo izteklo,, tebe pa je tko skrbel..
Kajšica... a tkole se potepaš?
kaj pa jaz? Ej, res je težko 14 dni v zrak gledat.... tko kot si rekla... Komaj čakam, da drug tedn pride sestra na obisk z mojmu nečaku, da ga mal požgečkam, poljubčkam,... kak ga mam rada...
Pika... je že res, da mene ni na cesti... so pa drugi...
Hecam se.... A ti pa kr v službo? kako to? Jst bom doma do testa. In res, je kr dolgčas... ne vem več kaj naj delam (šivam gobelin, rešujem križanke, gledam DVD-je (v dveh dneh kar 7 DVD filmov
)... res ne vem več kaj naj........
Grethy... Kak pa ti kaj? kje se potepaš? gresta kaj v Savinjski gaj?
Abra, Pija, Mijavček, Krtekxx, Gloria, Sonček33, Dajamaja, Tejek, Jadrnica (ne vem a sem zgrešila kje... si napisala kakšen je rezultat? upam da je
)...... (in še ostale....) Želim vam lep dan!