Tako je arnejči, jutri imam uz. Kar se pa piva tiče, ga pa jaz ne upam več, ker se pol pija name samo v povezavi s pirom spomni.
Pa še kdo drug verjetno. Poleg tega pa, glede na to, da še ne mislim nehat s postopki, je verjetno treba malo pazit, da ne bom res alkoholik postala.
Tako, da sem zdaj na cedeviti, ja.
O mismis je pa pridna z učenjem. Držim pesti, da bodo šli vsi izpiti gladko skozi, saj veš, pol ko boš mami, bo manj časa za te stavi. Z mano na seznamu lahko delaš kar češ. Odkar mam tistega režočega se smajlija zraven imena prpopanga, sem tako zadovoljna, da ne rabim nič drugega.
Oh pija, pa ne slabih novic.... Upam, da si dobro, da te ni preveč potolklo. Drži se.
Ooooo pikovitek! Kako? Sem brala, da te nekam skupaj vleče, da ti hlače niso več prav! To boš lepa nevesta! Brusa se pa jaz nikol ne branim, samo da ni tisti iz bazena. Tistega pa res ne bi rada še enkrat videla.
Če pa mlinčko gor spraviš, pol ti je pa itak za čestitat.
Abra, tole z tem, kako včasih nič ne pričakuješ, mi je pa znano. Človek počasi že upat ne upa več. No sicer se pol sekiram, da si s tem zmanjšujem dobro prognozo, ampak kaj si morem, če sem pa samo človek. Izcedek pa uspešno drži stran. Jaz navijam. Madona, eni mora ratat! Maj gor ali dol.
Dajamaja, delanje na mentaliteti.
No ja, glede na stanje v naši deželici si se čisto prav odločila.
Blanchy, ti kar jokaj. Malo jih pa za jesenski postopek prišparaj, ko bo tebi tud ratalo.
Grathy, sonček, zorica, zvezdica, stijan, gigi, vijolica, hedviga, oktavija, rubin, ledenka, pinki, WP, kajsica, pika, tjasshy lep pozdrav.
Dobro jutro vsem.