Dan pupe, nč lep vikend se nam ne obeta
upam, da bo jutri vsaj brez dežja zdržalo, edini dan, ko greva z
lahko skupaj mal v naravo.
Moji izcedki so izginili, večja doza progesterona očitno deluje. V pon. bo tko vse jasno. Moram it še test kupit, sem kar pozabla
zdaj sem spet v tistem filingu, da mi je čist vseeno, če ga čez en teden delam. Do takrat je vsaj upanje. Znakov itak da nobenih, samo trebuh precej napihnjen in trd. Se mi zdi, da bi tečka na vsak način rada prišla, pa ji ta prometrium tok nagaja. Sem pa spet bolj zaspanka ratala, moram še popoldne spat. Si vtaknem P in zaspim v momentu
očitno je to zame ratala uspavalna tableta, tut zvečer. Zdaj hodim že ob 11. spat in kar zaspim
gigi, zdaj mi niti ni več tako hudo, a se trudim čimmanj o tem govorit, ker se ne bi rada preveč spominjala. Na hitro - zanosila sem z obema pikicama, prišli smo do ploda, a ne utripa. Sledila abrazija, kjer so me slabo sčistili, čez 2 meseca dokončno splavila doma ... hist. analiza to potrdila... smo pa bile zadnjič v podobnem zosu in istem času z Dajomajo, Pijo in Piko, no ona je med postopki spontano zanosila, konec je bil pa za vse štiri približno enak.. in nekako smo upale, da se bo tokrat za vse nas srečno končalo, kak je rezultat vidiš ...
Dajamaja, jaz tudi nate ful mislim, sem ti hotla zadnjič še kaj napisat, pa kar nisem vedla kaj. So se mi besede zdele tko odveč. Upam, da boš lahko vsaj kmalu šla na morje in začela spet uživat v podvodnem svetu. In naj med tem še kak čudež rata!
Blanč, jaz bi na tvojem mestu tut jokala
eni imajo pa res srečo.
Arneja, držim pesti za jutri, naj bo vse črno
pa čimvečji, da bo ritki pršparano
Fino, da si nam spet smajlije ven prvlekla, smo ratale kar lene. Se vidi, da se ga tuki ne žura več tolk
Sonček, vsak znak je dober
vse kar je drgač! Špargljev si se pa šele zdaj lotla, ko gre sezona že pri koncu? Jaz sem se jih letos tudi ful najedla, začnem že februarja vedno o njih razmišljat. Jih imam jaz tudi še ravno za eno juhico, bo kar to danes za kosilo.
O, tudi pri tebi bo poroka
Zvezdica, lepo, da si zdržala. Zadnje dneve še gre, vsaj meni zdaj ni več težko čakat. Plusek tko nikamor ne bo ušel
Če ga boš jutri delala, ti držim pesti.
mišmiš, tale tvoja mrcina je pa še huj k
te dobro trenira
tebi bo vstajanje mala malca, medtem, ko bomo me ful jamrale
Dejzi tut tebi želim jutri črn monitor
da bo še Reš šokiran
mogoče pa cedevita dela večje čudeže kot pir
Pikovit
bravo za minus. To boš lepa nevesta, bo treba še obleko zamenjat, če boš tolk shujšala
Pija, že dobro, da si se zjokala. To je treba dat iz sebe in pol bo res vsak dan bolje. Ne razmišljaj o otročkih na poroki, tam boš tako ti glavna in v središču pozornosti, na naslednji boš pa itak že nosečka. Tudi zate bo prišel čas!
konina, čestitam! Zdaj si pa res lahko brez skrbi
uživaj maksimalno!
Tadeja, dobrodošla
Mlinčka, pa te je Pikovit le ven iz luknje zbezala
vse najboljše, predvsem pa plusek čez dober mesec!
Grethy, Sapi, stijan, ledenka, WP, Gloria, Pika in vse, ki jih nisem omenila prav lep pozdravček! Naredite si lep vikend!