Pravkar sem se vrnila iz adrialaba in zdaj lahko v miru za nazaj preberem
če sta dva ali en, bom pa povedala čez dve uri
Reša še nisem klicala, bom počakala na izvid. Po vsej verjetnosti bom jaz tudi imela pregled 2.6.
Hvala vsem za čestitke, super ste! Zdaj bom samo še bolj navijala, ker sem v množini!
Dajamaja, jaz bi tut kako slikco vašga kužka. Ga kar vidim, s tistimi rjavimi tačkami, mi smo včasih tudi imeli neko tako barvno kombinacijo. Je bil tkooo lep
Kaj pa, če bi ti še en test delala, a ni tebe že zadnjič cb neki hecal? Jaz še kar upam
Arneja, tvoji folikli te pa prav lepo ubogajo, ziher se bo do punkcije še kakšen našel
Ma nisem važička
tko si želim, da bi čist vse zagledale tisti plusek, bom zdaj itak dvojno ali trojno navijala, da se mi čimprej pridružite.
Grethy, me veseli, da sem ti polepšala rojstni dan, še lepši bo naslednji, ko boš že cartala
evo, zdaj si upam spet napovedovat. Prvič sem napovedala Rebeci in to že kar v štartu dvojčke - in včeraj zvemo, da je rodila
Pija, kako ti gre? Je že kaj bolje? Jeseni nas bo ful navijalo in takrat pa res, ma da rata!
Mismis, glede šopkov sva si pa očitno čist podobni
zdej se mi tut potuhnt ni več treba
Zvezdica, ti si si pa že kar dvojčka v tiker naštimala
Sej maš prav, če sta bla oba tko lepa, itak ni druge
Gigi, betaHCG naj bi se podvajal na 48-72 ur. Mene od zadnjič črviči, da bom šla kar preverjat. Ne skrbi, vse kar je več kot 40 je potrjena nosečnost. Adrialab je pa na PArmovi, v kleti v stavbi Lesnine. Delajo pa do treh, če se bo slučajno odločla.
Kot je že Arneja rekla, eden je super, kar je več, je luksus
Sonček, zdaj si pa ti na vrsti
Navijam!
Pikovit, si mi pa super plesalce zalimala
Jaz bi tut bajedere, se mi zdi. Me je kar želodec danes neki že začel hecat, ziher je to psiha
če včeri še ni blo nič
Sem hotla reči, da malo si pa moreš privoščit, če ne, ti bojo cunje prehitro prevelke