Pikovit, ti si na prejšnji temi pokazala slikice od vajinih poročnih prstanov? Mislim, da so od Celjskih zlatarn al se motim?! Daj pokaži jih še nekrat, da jih mojemu lahko pokažem, prosism, prosim!!!!
Arnejči, vso srečo jutri, pa ja bo v teh 6 foliklih še več celic, pa ne posluši jih kasneje več ko bo skupinska orgija
! Vso srečo!!!!
Si me nasmejala, ko praviš, da Dejzi v živo tako milo zgleda
. A tkole bejba blefira, kadar je med nepoznanimi ljudmi! V resnici je od hudiča (v zelooo pozitivnem smislu)!Pod to pa se podpišem mlinčka. Res je vn shudiča, bjonda, pa šarf, z konstruktivnimi debatami. Ampak velika pozitivka. Samo tk naprej Dejzi!!!! Ti si res zaki, res si zaki!!!!
Katera me je že zadnjič obsodila da sem dolenka???? No za info, sem iz tstega konca, ko vsi mislijo, da je že spadamo med krajtlihe?????
Sedaj pa uganite kje je to?
WP, kje se skrivaš? Duš daman!!! Te kr malo pogrešamo, ali te je tamala v soboto in bazen tolk zmatral, da se še oglasit ne utegneš več.
Morem pa povedat, da sem danes sama preskusila prvič tega hudiča imenovanega Leg Magic!!! Klinc pa aerobika pa ne vem kaj še kaj, v eni uri me niso tejk namatrali ko tu v 13 minutah, pa še nekaterih vaj do konca nisem mogla naredit! Pikola bambina je to težko! Priporočam tistim, ki ste vmes med postopki in bi rade kako kilce se znebile! Umreš, ampak jaz sem rekla da imam časa še 3 tedne in 2 kilci dol, da bom lepa za svoje eskimčke!!! Ja če verjameš v Baltazarja!!!