Evo mene spet med vami...
No najprej da oddelam današnji izpit, mislim podn od podna. Same računske naloge so bile v easy, ampak teorija, vam povem iskanje dlake v jajcu. Od bukle, ki ima cca 600 strani, je dala vprašanja, na katera so odgovori napisani z pomanjšanjimi črkami. Problem pa je v tem, ker moraš na obeh delih zbrati vsaj 50% (torej vsaj 25 točk na teoriji in 25 točk na računskih). Za računske ni problem smo prekoračili tistih 50% ampak teorija mi pa v minu tolče. Groza, jezen mismis...pa to sploh ni najhujše. A ste kdaj probale pisati izpit totalno pohotne, mislim meni so kar črke plesale. Ja ja tale dr. D mi je pa danes dal, vsaj na daleč, vetra med nogami.
Zdaj pa k vam.
Pija in Pikovit, fajn se mejta na vaji
Dajamaja, pir meni vedno paše, samo večkrat se moram zadržati, da ne bo potrebno kupovati vozovnice za klub AA
Daisy, jutri veliko sreče na punkciji, pa veliko polnih foliklov ti želim
Ti pa povem, da tebe bi pa res rada spoznala, se mi zdi, da si mi malo podobna, ne po zunanjosti, ampak karakter se mi pa zdi, da imaš 1A. Kdaj grem skupaj na pir. Sej se lahko zakamufliraš, sej veš kapa pa ruta, ampak pogovor v živo bi pa bil po moje prav razvedrilen
Dakec, vem da si nas danes brala, I miss you so, danes sploh bi mi tvoji komentarji pasali, da bi se še bolj smejala. Sporoči na mejl, kako ti gre, kdaj bo punkcija pa to
Štajerski val, čestitke vsem skupaj (Rubin, Zorica, Mala81) za uspešne UZ-je. Zdaj pa naprej v boj dečve
Abra, a ti kej goveja župca paše? Vem, da si pri prejšnjem postopku skoz imela željo po župci
Amelia, lepo da se javiš. Čestitke za tvojega pikeca. Jaz se te spomnim, tudi tvojih strahov, kaj če bosta dva...
Sayuri, upam, da se čimprej pocajtaš in prideš domov, Ti pa tudi že sitno brojiš. Koliko imamo še do konca. kakšen je sedaj tvoj trebušček
Mijavček, kje si? Si kaj bolje?
Grethy, ti pa v službo, boga revca nič ti nisem fovš
Sonček, jutri bi pa lohka že kakšen testek padel, jutri si namreč 13. dan. Sicer je meni Abrina kristalna kugla že vse povedala, ampak za boljše počutje ena
samo zate
Hedviga, a se jutri spet smejemo? in ne delamo nič?
Arneja, kako si?
Kako ste kaj ostale naše nosečke, Pinki2, Pinki36, M.rudovič, Zvezdica zaspanka?
Pa sej mami26 se tudi še nič ni javila kajne?
womanpolice, upam da si v redu, da je kriza minila in da se čimprej vrneš med nas. Sej veš, da potrebujemo nekoga, ki bo bedel nad nami, da ne bomo pisale tako neumnosti, kot smo jih danes
Kajsica, tvoj dan D se pa tudi že približuje, že dela tik tak, tik tak
Gita14, a ti moraš iti 30.05. sestri Blanki ali že štartaš s postopkom. Če greš k sestri B. se vidiva
a sem vse obdelala danes? Sem, nisem, kdo bi vedel...
Za informacijo, midva z mojim se še nisva lotila dela, ker ga še ni domov, še čakamo, še čakamo, še čakamo...
tako da, če je kje kakšen potres, mismis NI KRIV.
a ja pa še to, dr D jaz ne dam!!!! Moj je, moj in samo moj