cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IVF/ICSI maj

clock-img

23.05.2008, 08:36

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Arneja, lepe novice, lepe novice, ... sam to si dopoveduj. Me pa držimo pesti!!!!

Daisy, ti pa že punkcija danes. Zdrave, zrele jajčke ti želim! Sej menda je že za tabo. Zadnje čase vse zamujam. No ja, saj sta znala brez mene tud opravt user posted image

clock-img

23.05.2008, 08:43

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Arneja, močno stiskam pesti, da se ti otročki razvijajouser posted image

clock-img

23.05.2008, 08:46

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Dobrojutro pupe! Sam na hitro da se javim...Brala za nazaj bom potem, zdele morm šibat na teren.
Mismis, kar je blo je blo včeri, danes je nov dan.
Akcije pri nas doma ni blo.
Pa glava me boli danes kt pes.
No, kaj več pa kasneje...

clock-img

23.05.2008, 08:46

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Arneja, stran s slabimi mislimi!!! Pusti se presenetiti! Jaz v takem primeru si vedno iz šala pravim "Čudna so pota gospodova", nikoli ne veš kje te čaka sreča! Glavo pokonci pa bo in pričakuj vesele novičke!

Marjetica, kako je šlo???? Javi!!!!

clock-img

23.05.2008, 08:56

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dobro jutro deklice

Arnejči in Dejzika. Vse mislimo na vas!
Javita se ko bo kaj novega oz Dejzi, ko opraviš.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

23.05.2008, 09:14

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Punce moje zlate: ENA CELICA SE NAM JE OPLODILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz se še  kar tresem. Sem rekla Rešu, da se ne bo ustrašil jutri, ker ga bom objela. Je rekel, me boste objela in kušnla. Sem rekla, tudi to. Je rekel, ampak Čedota boste pa dvakrat, ker je dobro zmešal, sem rekla, ma, kolikokrat bo hotel user posted image . Zdaj se naj samo lepo naprej še razvija ta najina pikica. Prooooosim.

Hvala za vso podporo. Vem, da je še dolga pot, ampak zame je že tole mala zmaga user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

23.05.2008, 09:20

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Arenja - super. Vidiš, daluje pozitivno razmišljanje. O, kako sem vesela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.05.2008, 09:23

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Sonček, je očitno vaše pozitivno razmišljanje delovalo, ker pri meni ga ni bilo user posted image . Zdaj bom pa cel dan slikici lepo deljene celice gledala. Šibam, punčke moje. Mogoče bova pa tudi midva koooončno do transferja prišla user posted image .

Dejzika, kako ti je šlo? Plavalčkov na kupe, ne user posted image ?

clock-img

23.05.2008, 09:24

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Bravo Arneja, bravo!!!!!! Sedaj pa še naprej!!! Vso srečo punca!!! No pa je bil brezveze ta tvoj pesimizem!!!!

clock-img

23.05.2008, 09:28

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Kajsica, hvala user posted image . Samo da se do jutri naprej še lepo razvija. Se pa znam res sekirati na obroke.

Lubčka vsem user posted image .

clock-img

23.05.2008, 09:31

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Še dva dni zdržim, pol pa bo. Upam. Čutim. Čeprav ni kakšnih posebnih znakov. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.05.2008, 09:32

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Arnejčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo.Vidiš 1 pa ta je tapravauser posted image user posted image user posted image

Dejzika zdej si pa že konec.Upam,da je bilo vse ok.Javi nam.

clock-img

23.05.2008, 09:32

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

To!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Arnejči. Smo vse pozitivno razmišljale. Saj tudi ti! Vsak posamezni korak je mala zmaga in seštevek le teh je končni uspeh.

Zbudila sem se že ob 4ih in začela nekaj po knjigah brskat. Imam neko knjigo telo kot stroj, kjer je opisan IVF postopek in zgodovina tega postopka. Prvega IVF dojenčka so naredili v Londonu davnega leta 1978. ET je bil 2 dni po punkciji! Torej gremo!

clock-img

23.05.2008, 09:33

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Še dva dni zdržim, pol pa bo. Upam. Čutim. Čeprav ni kakšnih posebnih znakov. 

Joj Sonček kolk pesti držim.Samo še 2 dni.user posted image

clock-img

23.05.2008, 09:36

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Pija zs imaš

clock-img

23.05.2008, 09:38

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Sonček jaz imam pa zate že od ET naprej rees dober občutek. Moj včasih parvi, da sem čarovnica. Tokrat pa res upam, da sem. Pošiljam ti same dobre misli.

clock-img

23.05.2008, 09:56

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

PUNCE MOJE DOBILA IZVID OD GENETIKE.VSE JE OKuser posted image user posted image user posted image user posted image JOJ KOLK SEM VESELAuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 09:59

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image ! To Pikovitekuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Danes pa dobre novice kar dežujejo user posted image

clock-img

23.05.2008, 10:02

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Bravo, Arneja!!!! To je super novica! In še za prvo dete si preberi - ET po 2 dneh!!!!

Pikovit, bravo tudi zate !!!! Zdej pa v nov postopek pa da razturaš!!!

Jaz pa imam slabe novice, malo prej se je začel izcedek in dol se napihuje kot pred M, prsi ne bolijo več..... Zgleda, da se je moja biba nehala borit user posted image  Bomo vidli kaj bo čas prinesel.

clock-img

23.05.2008, 10:11

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dajamaja tebi se res vse mogoče in nemogoče dogaja. Upam, da je lažni preplah. Prosim bodi pozitivna. Jaz kar upam, da je vse Ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo. Stiskam pesti in upam, na še en srečen razplet.

clock-img

23.05.2008, 10:13

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Arneja user posted image user posted image vidiš, korak po koraku!

Pikovit tebi pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image sej itak drugače ni moglo bit, je pa fajn, da lahko eno stvar črtaš. Zdaj imaš vse šanse, da rata! Jupiii!!!

Dajamaja, povečaj dozo! Začni spet 3/dan. Joški mene spoloh nč ne bolijo. Včeraj so me mal, pa ne dolgo. Se pa meni tut dogaja, vsak dan bolj. Danes je bil jutranji izcedek že kar konkreten, je kar teklo v barvi bele kave. Ne vem, al mi od prometriuma ostane tolko une tekočine al kaj? Zdaj zgleda ok, ko pa vstanem, je pa štala. Povečevat pa tko nimam več kaj. Sej ne vem, al naj si kri skoz kontroliram, al kaj? Ful kašljam, pa se bojim, da je tut kaj od tega..

clock-img

23.05.2008, 10:17

clock-img

sapi

pencil-img

956

Arneja super user posted image user posted image user posted image vidiš je dovolj tudi ena ali dve ... to bo lubčkov deževalo user posted image ...
Pikovit samo, da je vse ok res lepa novička za vaju user posted image user posted image user posted image ...

sapi

clock-img

23.05.2008, 10:21

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Ok OK, gremo po vrsti ... itak bom spet sfalila kero, ampak ... user posted image

jaz sem že iz službe in že iz šopinga in še 20 minut, pa bo kuhano kosilo in grem lahko spaaaaattttt ...

sem si v Lidlu prvošla 3 kg jagod ... mmmmmmmmmm so dobre ...

Pa da me vidite mal pred osmo, kako sedim pred Lidlom v avtu in opazujem same oldtajmerje (beri: upokojence), ki že v vrsti čakajo da bo ura osem in da planejo v nakupovanje, pa sem študirala, al se zakadit med njih, al it domov, pa se kasneje vrnit in sem rekla : Grem jim mal povprečje zdrmat (leta seveda) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitek bravo za lep rezultat iz genetike ...  juhej user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi1 računam na tvoje čarovništvo ko se mi začne dogajat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... khhmmm, ja včer mi pa res nič ni manjkalo, a misliš da mi bo danes mogoče, moj cukrčk pride iz službe in preden se servira kosilo, mu najprej postrežem sebe ... veš kaj, moram poskrbet zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tkole mamo pr naš hiš ...

Sonček še čist en mičkeno pa boš letela na najlepši seznamček  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Arnejčka ekola, zdej pa bo, navijanje pomaga, pozitivne misli tudi, pa še fotostimulacija ... gremo gasa ... na zmago user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzika- Marjetica ... kuga j zej to???? mi čakamo !???!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako so pa naše nosečke ????user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

23.05.2008, 10:27

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ne Dajamaja,to ni to.To samo malce nagaja.Držim pesti,da si še vednouser posted image .Pa pojdi narest test-kri

clock-img

23.05.2008, 10:28

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Arneja, ODLIČNOOOO! A vidiš? A vidiš? user posted image user posted image user posted image

Punce, včeri sem si kupla uno knjigo Noge gor, pa bo. Moram rečt, da so me ornk debelo gledali, češ kakšne knjige kupujem sredi belega dne.user posted image
Mislim, da jo bom pogoltnila čez vikend, potem pa posodim dalje, če katero zanima!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem