writing-img

Jutri bo torek!

clock-img

14.02.2005, 11:03

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

hvala punce, zlate ste :rozica:

clock-img

14.02.2005, 11:04

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sisy, enkrat nam bo že ratal, ni hudič. Sej smo same fajn pa fletne:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:.

:rozica:

clock-img

14.02.2005, 11:06

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Sisy, očitno tudi držanje :miska::miska::miska: ne pomaga zmeraj. :((

Pa v nove boje in na zmago. Jaz sem živi dokaz, da je uspelo, ko sem najbolj govorila, da ta mesec pa nimam šans. :zmeden:

Upam, da bo tudi pri tebi tako, čimpreje seveda. :angel::miska:

cmokec

clock-img

14.02.2005, 11:09

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

kaj bi brez vas, mi vedno prinesete :) na obraz....

saj vem da bo...slej ko prej

clock-img

14.02.2005, 11:11

clock-img

pika74

pencil-img

6782

lej lej, Sisy grejo pa danes dobro rime od rok:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

14.02.2005, 11:13

clock-img

Urša76

pencil-img

681

sisy, ti si pa res prava pesnica (danes).:bravo::bravo::bravo:

clock-img

14.02.2005, 11:17

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ej a kera mogoče ve kšn dobr verz zdej za valentinovo,da ga lubitu pošlem.ne vem a je res toook zaposlen ampak,že od zjutri čakam pa čakam da mi bo kej lepga poslal,pa nič:(.Zdej bi mu pa jest rada še kej lepga poslala,mogoče se bo pol kej zganil.

clock-img

14.02.2005, 11:21

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ej andrejka - moj je isti. Sm ga zadnč sprašvala, kaj bo kej v pondelk počel. In mi je našteval vse drugo...pa sm rekla, jaaa, pa kaj še:zmeden2:... in čakala...:)-:)-:)-:)- in ni blo nč...

Pol sm mu pa povedala, da je v pon. valentin... je pa hitr letu po čokolado:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sej niso slabi, če se ne spomnejo. Sam včasih jim je treba mal pomagat, da se spomnejo:)-:)-:)-.

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.02.2005, 11:22

clock-img

Urša76

pencil-img

681

eko punce:
Ako rastvoriš srce moje u njemu češ nači ime svoje i rječi VOLIM TE zlato moje! Ako se ikad bude rađao svjet,nek taj svjet bude bez vjere,jer težko je kad se dvoje vole a samo imena jih djele! Ako se ikad sjetiš starog vremena, i ako se sjetiš, da me nisi htio znati, barem zbog sebe pusti jednu suzu, jer to vrijeme neče da se vrati! Ako se ikada poželiš javiti, javi se, sve je ostalo isto i broj i adresa... . samo mi je ime promijenjeno, jer otkad si ti otišao iz mog života, moje ime je tuga. AKO SE PROBUDIŠ U OVE SITNE SATE, VIDJET ĆEŠ DA NETKO MISLI NA TE, A AKO TE NE PROBUDI ZVUK PORUKE OVE, SPAVAJ ANĐELE NAJLJEPŠE TI ŽELIM SNOVE! VOLIM TE! TVOJA

A hug is a wonderful gift to share, A way to show each other that we care; There is so much a hug is able to do, When you feel those arms holding you. A hug is a place to feel safe and warm, A comfort for a sad heart that is torn; An expression of the love in our heart, For ones who we wish, never to be apart. A hug is a greeting when we meet to say hello, Or to say goodbye when we have to go; It can hold us up when life gets us down, And makes us smile, instead of frown. A hug can be given for no reason at all, And given to those, both big and small; We\'re never too old to feel the joy it brings, As it is one of life\'s most pleasing things. And for all of this beauty, a hug is free! It costs nothing, yet means so much to me; We should all hug another to show we care, For to feel a warm hug, nothing can compare.
Nimam te rada zaradi tistega kar si, temveč zaradi tistega, kar sem jaz, kadar sem s teboj. Nimam te rada samo zaradi tistega, kar si naredil iz sebe, temveč zaradi tistega, kar delaš iz mene. Rada te imam, ker si storil več, kot bi lahko naredila katerakoli vera, da bi jaz postala dobra, in več, kot bi lahko naredila usoda, da bi bila srečna. Ti si to storil brez dotika, brez besed, brez znamenja. Ti si to storil s tem, da si takšen, kot si. Morda je navsezadnje to tisto, kar pomeni biti prijatelj.

na, enih par je ampak so bolj tko tko. maybe bo kateri kaj prav prišlo.
u

clock-img

14.02.2005, 11:23

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Aha, jaz sem mojega tudi vceraj vprasala, ce boma danes kaj veni pojedla, pa je reko: Zakaj?
Pol pa sem pogledala na koledar, on je sledil mojemu pogledu in... danes greva ven na kosilo. :)

Rima? Kake vzdevke imata? Mogoce kaj spesnimo skupaj... :)-

clock-img

14.02.2005, 11:27

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ejjj Urši thanks,sej so lepi,ampak jest rabm enga manjšga da ga bom lohk v SMS spravla;).

Pika se popolnoma strinjam s tabo.Jest sm mojmu že učer poklonila valentinčka,sem mu zašila nove copate (prejšnje mu je Nežka pogrizla),in je bil full vesel,tko da upam da bom tut jest danes dobila kšno čokoladko;).No ja sej bom vesela tut vsaj enga lupčka in objemčka.

clock-img

14.02.2005, 11:29

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ej ASstra a ti to mene sprajšuješ kašne vzdevke imava?:)-:)-:)-:)-

No ja nabolj pogosti so:

ON: Sebi,muck,miško
JAZ: Drejc,vevrca,češpla,kouštr(ne vpraš kje je tega dobu),.....

NE SE SMEJAT;)

clock-img

14.02.2005, 11:30

clock-img

Urša76

pencil-img

681

krajsega? za v sms obliko spravit...

khm, se bom potrudila...

clock-img

14.02.2005, 11:33

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Misko dragi, ne pozabi, da te tvoja cespla ljubi, zato posebej danes se potrudi.
:)-:)-:)-

clock-img

14.02.2005, 11:35

clock-img

emaa

pencil-img

7450

kouštr še ni hudo, najini najstarejši vzdevki (nisva hotla met osladnih, pa sva šla v drugo smer) uš in gnida (sva na dekliščini in fantovščini dobila majice in ne vem kje so vzdevke zbrskal, so gor)

clock-img

14.02.2005, 11:35

clock-img

Urša76

pencil-img

681

astra!!!!
za crknt. tud ti si suuuuuupeeeeeeeeeeerrrrr pesnica!

clock-img

14.02.2005, 11:36

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:)-:)-:)-
Se katera?
:bravo::bravo::bravo:

clock-img

14.02.2005, 11:36

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:)-:)-:)-:)-:)-

cmokec

clock-img

14.02.2005, 11:39

clock-img

Urša76

pencil-img

681

andrejči, tuki lahko morda kaj primernega najdeš. pa se opravičujem za nehoteno reklamo...

http://sms.gajba.net/

clock-img

14.02.2005, 11:52

clock-img

Urša76

pencil-img

681

khm, se morm mal poslovit, ker se moram nujno zakopat v en manši kupček dela.

se pol kaj pomailamo

clock-img

14.02.2005, 11:52

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Urši thanks ti si zlata:love::love::love:!!!

Ej Astra sm se mogla kr nasmejat zdej.To mu že pošiljam,ziher mu bo ušeč.

Huuuu ga bom kr bombardirala zdej z SMS-i:)-:)-:)-:)-:)-

No pa da vam razložim od kje je pršu Kouštr.:)-Enkrat sm se pač zmotla,sm hotla rečt,naj mi da kovtr,pa sm rekla kovštr:ups:,to je pa neki med kovtrm in povštrom.Kr neki uglavnem,sam njemu se je zdelo smešen.Večkrat me pokliče tut kuštr,ker sm vsako jutro full skuštrana.No kuštr je pa tut podobn kt kouštr.

clock-img

14.02.2005, 12:15

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Dan!

Kam ste pa vse poniknile? A kuhate?

Jaz v službi tako hitim z delom, da bi mi le hitreje minil čas! In si izmišljam najrazličnejše izgovore, zakaj danes ne bi šla k zobarju! :(( Pa saj moram iti!!

Moj dragi je totalno zbolel in ima cel teden bolniško!! Še to! Pa še jutri bi moral na kolokvij...sranje.

Zakaj še ni torek!

Dejmo pesti držati za dadico, ki ima danes prvi pregled pri G!! :miska::miska::miska::miska:

clock-img

14.02.2005, 12:22

clock-img

Anonimen

Evo jih pesti na tisoče,bi jih držala če bi jih imela tako pa en par.ki upam da bo zadostvoval:miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska:

clock-img

14.02.2005, 12:24

clock-img

Udb

pencil-img

5380

neva, veš da bo!! Itak da bo vse dobr!! (kolk sm jaz pametna, če se gre za druge!!)

clock-img

14.02.2005, 12:27

clock-img

Anonimen

No dej še zase odtrgaj ta optimizem ki ga imaš za druge:)-:bravo::love::love:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem