writing-img

RE: Avgustovske čveke 07-9. del

clock-img

10.05.2008, 17:44

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Oooo, sem glih pravi čas pokukala sem gor!user posted image

Lušne slikce!!!

Kolk mi je hudo, da nismo mogli prit.user posted image  

Bi se pa vseeno kdaj z vami dobila še pred zaključkom porodniške nekje na kavici na sončku.user posted image

Mi imamo tudi danes zvečer en kao piknik, pa jutri kosilo za nečakov rojstni dan, pa midva z mihijem raje ne bova šla, čeprav je zdaj že čist o.k.

clock-img

10.05.2008, 17:48

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Ma, Jorja, kolk si pa stara, da tko misliš. Sej si po mojem tud mal čez trideset. Takih nas je kar nekaj, pa tudi na pikniku je bila katera ki je "naših" let, ne samo ti.user posted image

clock-img

10.05.2008, 17:49

clock-img

tikca

pencil-img

936

Oj oj oj, blo je super fajn, pohvale Talikiuser posted image user posted image user posted image

Pa ne se prtožvat, sem jaz mama vas vseh piščeti moji user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pohvale tut spidijema Petru in Janezu prov posrečena sta s tem plazenjem user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tikca -- 10.5.2008 18:00:13 >

clock-img

10.05.2008, 17:50

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ma, Jorja, kolk si pa stara, da tko misliš. Sej si po mojem tud mal čez trideset. Takih nas je kar nekaj, pa tudi na pikniku je bila katera ki je "naših" let, ne samo ti.user posted image

user posted image  Sem tko napisala kot, da te kregam. user posted image  Nisem smajlijev napopala, pol pa tko izpade.

clock-img

10.05.2008, 17:51

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Ne, saj to je moj  rekel v hecu!!!user posted image user posted image

Drugače se bomo pa še zagotovo enkrat dobili da pridete tudi vsi ki ste danes manjkali!!user posted image

clock-img

10.05.2008, 17:57

clock-img

Anonimen

Jumpy jast te še vedno čakam,da gremo na Gibi Gibuser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:01

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

****, ko bo mihi vsaj par dni zdrav. Računam nate.user posted image  Upam, da bo drug teden o.k.

clock-img

10.05.2008, 18:04

clock-img

tikca

pencil-img

936

Hm...huston I have a problemuser posted image  Ne morem se odločit katero slikco naj dam gor, ko so vsi tko kjutuser posted image  Kolk jih pa lahko pripopam v album sploh?

clock-img

10.05.2008, 18:05

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€.  Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke.

clock-img

clock-img

Anonimen

V album jih daš lahko ogromnouser posted image

clock-img

clock-img

April

pencil-img

5459

poopsika,  a je pupsurina še pr življenjuuser posted image  lahko namreč tud tam kakšen album nardiš, če nimaš vč prostora

clock-img

10.05.2008, 18:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€.  Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke.

Jest sem ga že.Kva,sej 5 evrov pa je nekej nouser posted image Al to sam zame socjalkouser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:13

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Jest sem ga že.Kva,sej 5 evrov pa je nekej nouser posted image Al to sam zame socjalkouser posted image

Jaz sem ga tudi že! Se samo meni zdi al imajo v H&M zadnje čase skoz neke akcije, ali pa takle bone za 5 E delijo???

clock-img

10.05.2008, 18:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika,  a je pupsurina še pr življenjuuser posted image  lahko namreč tud tam kakšen album nardiš, če nimaš vč prostora

ja to ravnokar delam in traja že celo večnost..zdej pa ne vem al RR šteka al moj komp

clock-img

10.05.2008, 18:18

clock-img

April

pencil-img

5459

men zmaraj traja celo večnost

clock-img

10.05.2008, 18:20

clock-img

tikca

pencil-img

936

Očitno smo spet preveč navalile. Tut men je 10 minut prenešal 6 slikc, pa mi je minuto pred koncem vn vrgluser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:24

clock-img

Anonimen

Evo uspelo...ni nov album ampak so slikce v tazadnjem: Malo mešano
Geslo
: hvala

clock-img

10.05.2008, 18:28

clock-img

Anonimen

jaz sem že pogledala.Supercauser posted image user posted image Madona vas je blo ko rusovuser posted image

Kako Mia gleda mamicouser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

jaz sem že pogledala.Supercauser posted image user posted image Madona vas je blo ko rusovuser posted image

Al pa kot kitajcevuser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Nimate učk tapravihuser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Nimate učk tapravihuser posted image

ja to pa res jauser posted image ...

clock-img

10.05.2008, 18:31

clock-img

Anonimen

A si že kdaj vidla blond kitajkouser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:32

clock-img

Anonimen

A si že kdaj vidla blond kitajkouser posted image

user posted image user posted image ja težka bo tale ampak po moje se tud najde katera, mislš da ne?
Če jih je 1 miljarda potem ni hudič da ne bi eno našluser posted image

clock-img

10.05.2008, 18:37

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

SUPER SLIKCE!!!user posted image user posted image Avgustovčki so res sami sončki!!!user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem