Moram it kar po vrsti:
a, ja , ziher je bila prodajalka , pa je mal šarmiraluser posted image user posted image user posted image user posted image Drgač se jih ne dobi kar tko za 13 euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ne menčy?user posted image
To se prav da so še vedno po 13 eur al imate vidve kakšne veze tam gor?
Muklla- super, potem tudi ti prideš na predstavitev od Justa? Joooj, to bo dobička nogica user posted image user posted image user posted image user posted image Ma saj bo fajn, če ne drugo, je tako fajn poslušat nogico, kako lepo predava user posted image
pikica jest najraj kar po domače povem, pa še si vidla kolk enih zadev je , tako d ase še sama zgubim med vsem. Je pa fajn slišat za kaj vse so izdelki. Bom do konca posta razmislila kdaj bi naredila predstavitev
Še kakšno uro pa se bo mogoče tudi nogica pojavila , ona je bolj nočni tipuser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**
IZVIRNO SPOROČILO: seny
Še kakšno uro pa se bo mogoče tudi nogica pojavila , ona je bolj nočni tip
Valda da je nočni tip, če pa čaka da možek zaspi, potem pa švrccccc na skrivaj za račkota
Punce možek mi je včeraj okupiral račkota. Ko se je spravil z njega sem jaz že zaspala. Ja res je dolgčas bit sam pred tv ekranom, zdej ga razumam zakaj takoj zaspi
Pa veškaj, nogica, mi ej zdajle padlo na mojo velecenjeno pamet; da nisi mogoče ti zabrisala kolavdro v pikico, da te opazi in da si pol elegantno Taro nardila krivo?!
klepetka a nisi mogla to zase obdržat, zdej si me pa našla

A nas pa nisi vidla, sem bla dva stola za pikico
Volje za likat pa pri meni od nikjeruser posted image user posted image . Pojma nimam kje se je zadržalauser posted image
jest sm pa zjutraj tako veselo korakala do cunj, pol me je pa vse minilo, ko sem vidla še vedno enak kup kot zvečer
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jest sem predelala vaše čvekarije. Ve ste res nore. Sej danes pa zihr ne bo neobene tle gor. Bom imela pa samogovore.
Zdej grem še jaz pod zasluženi tuš pol pa spet sem gor.
seny te jutri pokličem, da vidim kaj si se odločila za naročilo. Aja, pa dam ti dovoljenje da pišeš dalje, zdej sem vas predihala
klavdi sem pa srečala zadnjič po koncertu, samo na hitro živjo, živjo sva si rekle.