IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
pikica, tole me je pa čisto šokiralo. JAz bi sigurno pristopila k Aidi. NAj opazuje. Ker to otročka prizadane in si razlaga drugače, kot mi. Bog ve, če ni tole vse skupaj povodo za Lanino slabo počutje zadnje čase. Bogica. Kako se mora slabo počutit ob takih besedah. So pa otroci zmožni vsega. Res. SAm takole pa res ne gre. Za govorilne pa se strinjam s teboj. MAdona 2x na leto pridemo na vrsto, pa še to nam bojo skrajšali???? JAz sem v šoli vsak mesec na voljo za vse starše. Pa imam plačano samo eno uro govorilnih. Tam sedim pa tud po 3 ure. Tud meni kot učiteljici je zelo pomembno, da imam stik s starši. No, zdaj sem pa take volje, da bom jutri maširala v vrtec
Ja, takole mamo. Bog ve res, kako se Lana počuti, ker sem se tudi jaz grozno. Za take stvari bi gore lahko premaknila od jeze, res. Definitivno se hočem o tem pogovoriti z Aido, samo ne med vrati, do sebe ne pusti. Mi smo bili na govorilnih enkrat jeseni, zdaj sploh ne pridemo na vrsto. Ko pa hočmo kaj vprašat tako mimogrede, dobimo VEDNO, res VEDNO en in isti odgovor:"Bo že Lana sama povedala kako je bilo".. ko sta prišla iz vrtca sem čisto znorela, pa še ta prav dan imam.. rekla sem, da jo grem jutri po kosilu jaz iskat in se bom zmenila jaz za govorilne in jih hočem takoj... da zdaj imam pa tega dost. Prav res!
Drugač mi je pa danes Lana sama od sebe rekla:" Veš, da je bil danes Filip užaljen?!" pa sem jo vprašala zakaj, pa je rekla:"Zato, ker smo kričali"
Pa še to mi je povedala, da je A. ni pustila lulat, pa jo je mudilo ko so šli počivat

Samo bog ve kaj je tu zadaj.. Meni ni več nič jasno. Rada bi razčistila par stvari, da vem..kdo dela narobe...kaj je z mojo Lano v vrtcu. Mislim, da je to moja pravica!