nogica , danes pride Alen iz izleta in prinese nožek za pisma odpirat...Mal ga čudno pogledam in ga vprašam zakaj je kupil ta nožek , ker ga je že na lanskem izletuuser posted image In odgovor je bil , da je zate user posted image Baje si mu enkrat rekla , da ti je ta nožek ful všečuser posted image No tako , tudi ti ga boš imela user posted image Tale naš fant ne pozabi zlepa ....user posted image user posted image user posted image Se mi je pa tako prisrčno zdelo,..veš tako resno in veselo je to povedaluser posted image V glavnem , nožek za pisma te čaka pri nasuser posted image user posted image
O Alen zlati fant

Reci da sem zeloooooooooo vesela

, ker tole že dolgo iščem. Pridem iskat, sigurno. Ampak a veš kdaj sva se midva tole pogovarjala, kar tako. Res je pozoren. To boš imela dela s tamladimi
sayuri , telovadbo bom špricalauser posted image nekaj me kolk boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po poti ga boš prav fajn razmigala.
pikica hitro popravi net

, te že prav pogrešam tu gor
klepetka tebe tudi ni več

, upam, da se vidimo na kakšni kavici
Punce na kofetka me pa ne bo, ker mam spet kup dela

Ma sem zmešana. Sej bi z velikim veseljem prišla ampak pol se ta moj kofe zavleče za par ur, v tem času mam pa že tolk poštimano. Grem za dušo na pavzo na net.
Pridem pa sigurno čez 14 dni, prej najbrž ne.
Joj mene pa tako luna trka že cel mesec, sej ne vem al je luna al pa ... ne vem kaj

Res sem zmešana kot ena zgubljena kura

Ne vem kaj bo to. Zaspana sem pa takooooooooo

A ima katera kaj spanca za podarit, pridem iskat takoj

No najbrž ga kar vsem manjka a ne?
Uživajte na kavici