nogica- zate imam pripravljen že skoraj ves denarček, je pri meni, se pravi na varnem user posted image user posted image user posted image Še malo, še malo..
kaj je zdaj z tistimi copatki, ki niso dobavljivi? Naročilo stoji al kako?? sprašujem sam toliko, da bom vedela.
user posted image za motiv za piknik.. ti imaš vedno dobre ideje. kako pa je z lesenimi polžki?
pikica

za pridno zbiranje dinarčkov. Drug teden bom pa kar rabila, ker moram plačat

. Če srečaš kej seny jo pa še za poštarco uporabi

, bo v nedeljo itak pri nas. Hvala seny

Drugač pa se slišiva drug teden za kakšno kavico, kot želiš.
Copatki bodo baje vsi, ker so prišli tisti z rožicami nazaj v prodajo. Kaj več to povem ko jih bom imela, ker jih je res veliko parov tako da šele ko bom imela ti lahko povem. Je bla cela zmešnjava teh ni, oni so, pa pol spet onih ni blo, tako da res ne vem pri čem sem
Leseni polžki so v delu. Ja me je prehitelo zato bodo v vrtec potovali malo kasneje kot v ponedeljek, saj so polžki, ti pa lezejo počasi

Bom vse pokazala, samo ko bo. Upam, samo da bo na koncu izpadlo tako kot mam v glavi.
Bravo TIJA
nogica mi je dostavila pušpan. A ni to eno zlato bitje, no? user posted image
sayuri ni panike. Če kaj rabiš ti samo povej

Kok si bla pridna s peko.
Jaz sem se ful pozno lotila komaj ob pol sedmih, tako da sem naredila samo krapinske rezine, borovničevo pecivo s skuto in bownty. Jutri bom nadaljevala, samo ne vem kaj bom še pekla, se moram odločit. Prav pretiravala ne bom ,ker potem vse ostane pa še solate moram jutri naredit tako da me bo čas malo lovil.
Se priporočam za recept za skutno pito in rožičev biskvit.
Adriana fajn vožnjo jutri
Tara je šla danes zelo pozno spat, ker sva komaj po deveti domov prišibale. Upam, da bo zjutraj kaj potegnila.
Joj kakšen mraz je zunaj, sem bla popoldne kar v termo jopi, brrrrr. Baje bo cel vikend mrzel.
seny oblecte se za k nam, bomo na vrtu

Mamo že drugo leto smolo z vremenom, pa tudi ko se je Tara rodila se spomnim da je bil tak mraz da smo prvi teden še radiatorje imel odprte. Ja glih mlaj je zdej al kako a ne? Zato bo najbrž kar vsako leto takole.
seny najbrž si danes cel dan kej štimala, ker se nisi nič javila, te pol tud klicala nisem za kofetka.
Lepo noč vam želim, lepa praznovanja vsem ki kaj praznujete pa se vidimo.