writing-img

RE: Ribnica, Kočevje in okolica

clock-img

13.10.2008, 13:19

clock-img

Anonimen

Ufffff, koliko novega, me že križ boli od sedenja, še dobro da moja pikica spi že 2 uri in pol in mi da čas user posted image .
Sem nekatere prepoznala.
Sayuri-tebe itaq že od prej user posted image
Menčy, Klepetka..

Koliko pa vas je vseh skupaj? Ste se že preštele? 
Lepo vas je brat.

clock-img

13.10.2008, 14:46

clock-img

Anonimen

Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst.

He he he Sayuri, ne morem verjet. A vi ste bili tisti ki ste nas prehiteli z rezervacijo? :-) Nič hudega, bomo pa šli k sosedovim user posted image . BTW- bomo imeli tudi oktobra krst.

clock-img

13.10.2008, 22:24

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

o šit, sayuri.... nisem jaz tebi pozabila št. dat?!user posted image Zdajle sem se spomnila, ko je pikica omenila.Še rabiš?

drugače pa, pikica dobrodošlauser posted image .JAz te pa tud poznam, sosedauser posted image

nasy, jutri bom okol pol dvanajstih v Ribnici, verjetno, pa ti pošljem sms-pk?

clock-img

13.10.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

user posted image  klepetka, preverjeno, je že rezervirano, mi je tudi gospa povedala da je bil "fant" na operaciji, pa da upajo, da bo vse ok, da bodo šli lahko h krstu, tako da po mojem zihr rezervirala sayuri. že drugič sem izvisela pri rezervaciji user posted image , v tretje gre rado, a ne? bi se že mogla prej spravit k telefonu.
Aja, pa hvala za dobrodošlico.

clock-img

13.10.2008, 22:31

clock-img

Anonimen

drugače pa, pikica dobrodošla .JAz te pa tud poznam, soseda

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

..BIVŠA.. a ne? user posted image

clock-img

13.10.2008, 22:34

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ja ja ... bivša jauser posted image .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jazuser posted image

clock-img

13.10.2008, 22:36

clock-img

Anonimen

le kako ne bi vedela, že ves dan visim na RR in vas berem pa gledam user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 22:44

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

user posted image ja no, pol se pa niti ne morem zlagati, da sem to res jaz, če si me vidlauser posted image

p.s. niti se nisem imela namenuser posted image

clock-img

14.10.2008, 07:14

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst.

He he he Sayuri, ne morem verjet. A vi ste bili tisti ki ste nas prehiteli z rezervacijo? :-) Nič hudega, bomo pa šli k sosedovim user posted image . BTW- bomo imeli tudi oktobra krst.

pikica**, nismo mi rezervirali.user posted image Tud ne vem, če bomo zdaj oktobra krstili user posted image - čakam, da še ta maladva dobita norice user posted image . Filip jih ima še vedno - sicer so že suhe, ampak je še doma. Zdaj pa sam gledam, če bo kje kaka pika pri user posted image user posted image  Ne bi rada, da bosta glih na krstu pikasta user posted image user posted image user posted image . Kaj tvoja L. jih je že imela?

Sicer pa dobrodošla med ribnčankami. Se naš krog res veča. user posted image

clock-img

14.10.2008, 07:14

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

o šit, sayuri.... nisem jaz tebi pozabila št. dat?!user posted image Zdajle sem se spomnila, ko je pikica omenila.Še rabiš?

Ni panike, sem jo dobila od sodelavke user posted image

clock-img

14.10.2008, 07:20

clock-img

Anonimen

Jutro!
Potem pa je to bilo zgolj slučajno, da mi je govorila o operaciji fanta, pa da bodo imeli krst.
Norice so v Ribnici letos res ponorele user posted image . L.jih je že imela, je bila doma 2,5 tedna (prva polovica septembra), sem se tudi jaz bala da jih ne dobi user posted image , pa je bilo vse Ok, sicer smo L.držali bolj stran od nje, kolikor smo jo pač lahko. Če se F.že suši, potem bo to hitro odpadlo. Jaz sem bila kar presenečena, ko sem gledala kako hitro se to odvija. Sem pa včeraj L.vprašala če ima kdo v vrtcu norice (da sem malo testirala če ve kaj se okoli nje dogaja user posted image ), pa je bil odgovor popoln, he he.

Lepa sončke imaš, pa že velike in lepi imeni ste zbrali!

clock-img

14.10.2008, 09:06

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

ja ja ... bivša jauser posted image .Ja potem pa vidim, da za ziher veš, kdo sem jazuser posted image

Pikica** je iz Lipovca user posted image user posted image user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

14.10.2008, 09:26

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Dobrodosla pikica.... jest te pa tud ne poznam. Zdej ko se bomo dobivale ribncanke, bomo mogle najet kar celo sobo pr harlekinu, pa pekl bodo cel vecer sam za nasuser posted image

Mi imamo sonce tle, cez eno uro grem do tasce pa potem  neke papirje urejat za faks... ce bo tako vreme tudi popoldne bomo bli kr cel dan zunaj... tako lepa je jesen.... listji v vseh barvah auuuuuu........... se rajs mam pa zimo, ko sneg pobeli vse!

Lep dan vsem skupi!

clock-img

14.10.2008, 09:31

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

ne ne,  bivša od tukaj , kjer sem zdaj, dulči

clock-img

14.10.2008, 09:33

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

smrka, tudi tebi lep danuser posted image . Pri nas je tud tak lep sonče. ČAkam da se Lana zbudi , da greva ven, pa ene kifeljčke sem pekla zdajle; sem ko pek, vsa od mokeuser posted image

clock-img

14.10.2008, 11:02

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

ne ne,  bivša od tukaj , kjer sem zdaj, dulči

A iz D.L. user posted image  A poznam?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

14.10.2008, 11:05

clock-img

Anonimen

Ja, res je lep sonček zunaj. Jaz sem že iz sprehoda, moja pikica zdaj pridno pančka, upam, da tako kot včeraj (4 ure)user posted image . Mi pa noče spat zunaj v vozičku user posted image . Bi rada še izkoristila te sončne jesenske dni.
Zima je meni lepa samo toliko, kolikor je za videt kako sneg vse pobeli. Sicer pa ne maram mraza, pa tistih kap, bund, pajacev...Uffff, preden se spraviš ven že zakuhaš user posted image .
Sem čisto lačna zdaj ratala. Pizza pri Harlekinu, kifeljčki... user posted image

Smrka-tud jest tebe ne poznam, koliko časa pa že živiš na Švedskem?

lep dan vsem skupaj!

clock-img

14.10.2008, 11:07

clock-img

Anonimen

A iz D.L. A poznam?

user posted image user posted image  Madonca se odkrivamo user posted image user posted image

clock-img

14.10.2008, 11:44

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

A iz D.L. A poznam?

user posted image user posted image  Madonca se odkrivamo user posted image user posted image

A ne de? Saj se lahko prek ZS predstavimo.

clock-img

14.10.2008, 11:46

clock-img

Anonimen

No,pa dajmo user posted image .

clock-img

14.10.2008, 12:02

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

pikica** blagor ti, ker takoj stopiš v naravo, ko greš iz hiše. JAz moram pa en kilometer pešačit, da pridem do travnikov.user posted image  Pa še prometa je tukajle v vse smeri - proti Ugarju, Lepovčam, Otavicam user posted image . Je pa zdajle prava umetnost oba user posted image user posted image  nahranit in za ven uštimat. Se mi čez dan čist kontra zbujata user posted image , tako da je vedno en pokonci. NAjraje kar moža počakam, da pride iz službe, pa gremo potem ven.

Kje je pa Menčy zadnje dni?

clock-img

14.10.2008, 12:49

clock-img

Anonimen

Ja Sayuri, to je res super glede narave in vsega. Vsaka stvar je za nekaj dobra in slaba. Tebi pa ni treba pakirat v avto lupinice, razstavljat vozička, tlačit v prtljažnik, pa se odpeljat nekam, kjer se lahko v miru vsedeš na kavico user posted image , al pa skočiš v trgovino. Čeprav verjamem, da je z dvema tudi to velikokrat težko. Se velikokrat spomnim nate, kako sfolgaš in vse to.. vse se da, ker se mora, a ne? Sicer pa je lepo imet dvojčke, a ne? Kako pa je Filip?
Menčy pa po mojem maximalno izkorišča še te lepe, jesenske in sončne dni. Pametno, samo kaj, ko meni noče spati v vozičku oz.samo toliko časa dokler se kaj premika.user posted image
lp

clock-img

14.10.2008, 14:54

clock-img

činka

pencil-img

20

Živijo punce!

A v Ribnici poteka kakšna telovadba za nosečnice?

clock-img

14.10.2008, 14:59

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

se mi kar  zdi, da ne.Vsaj do nedavnega je ni bilo.

p.s. činka, lepo vabljena na klepet med ribnčankeuser posted image (če si ribnčanka- al pa tud če nisiuser posted image )

clock-img

14.10.2008, 18:05

clock-img

Menčy

pencil-img

589

Ojla!

Tukaj sem, sam tok da vas pozdravim. Mala je zbolela, včeraj pa še jaz.
Tok da joj, pa tok dela mamo, pa še poroka v soboto, saj ne vem kak bomo spelali.
user posted image če pa možakarji tok časa delajo, moraš vse sam narest.

DOBRODOŠLA PIKICA, te že vsi poznajo sam jaz ne user posted image user posted image . Sem vesela , da nas je čedalje več!!!

da sem na sončku, lepu bi blu, saj men tud noče spati v vozičku, noter pa uživa

činka telovadba, mislim da jo do nedavnega ni bilo!!

KAJ PA TELOVADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI???user posted image
Sayuri - lepo da gre Filipu na bolje
Smrka - kak lepi copatki user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem