nogica , a danes delaš , bi enkarat tekom dneva mal naokol prišla, ti moram še dinarčke datuser posted image
seny ti kar pridi, sem doma cel dan, samo popoldne skočim na pošto. Pokliči prej, da ne bom tako kot ti cel dan z džezvo okrog letala
Nogica - lepo imaš urejeno pred hišo, če prav vem kje živiš, moderen stil user posted image .
menčy ne vem, če nisi ti mene s kom zamenjala. Mi nimamo nič kaj posebnega okol hiše. Mam kup zadev za obnovit, preuredit..., pa vrt čaka name, da spet kej ukrenem. Tako, da najbrž si ti kje čez cesto gledala

. Drugač se pa kar ustavi na kofetek ko greš mimo. Upam, da bom doma

.
Klepetka hvala zadnjič za povabilo na kavico, pa tud ti si fajn punca

. Se enkrat v prihodnje oglasim. pa ti tud vabljena. Zdaj spomladi ko je tako lep sonček sem jaz ful rada zunaj, pa kavica, mmmmm...
Kako si se pa za službo odločila?
Smrka

za fitnes. Mene bi mogu tud kdo kam povlečt, ker druga mam same izgovore. Moj pa ni tip za fitens.
Pikica, da se čimprej pozdravite

. Zdej so enodnevne viroze z bruhanjem in drisko spet na pohodu, tako da mogoče so se pri vas za en dan ustavle. Sem imela kar nekaj sodelovk ki so dale tole čez.
Sama imam pa ful alergijo, pa ne na cvetni prah, in sem tako uboga

, sploh včeraj. Danes samo še smrkam, pa po grlu še vedno čutim prasketanje

Uf te bolezni in alergije in...
Klepetka in seny kaj je s to farmo na FB? Jaz se sploh nimam časa gor sprehajat. Vas bom poiskala pa mi razložite vso zadevo
Menčy UŽIVAJTEEEE!!!!!
Sayuri kako lepi vozički
. Men je všeč tisti pol roza pol moder, ko si ga prvič objavila
. Drugač pa mi nismo nič marele kupovali. Mi niso všeč, ker imajo tako majhna kolesa, pa še Tara veliko raje hodi kot pa se vozi. Za te kratke fure pa imava še vedno terenca GT3 s katerim sem res zadovoljna. Pa za na morej mi je tud fajn. Tako da tukaj ti ne morem kej svetovat, lahko ti samo povem kaj mi je všeč na videz
Uživajte v današnjem dnevu.